Logo og visuel identitet

Kommuniker dine værdier med logo og visuel identitet

Visualisér din kernefortælling og skab genkendelighed med en klar, visuel identitet. Hos JJ Kommunikation er vi specialister i udvikling, design og implementering af logo og visuel identitet.

3 fordele ved logo og visuelt design

  • Visualiser din kernefortælling og værdier
  • Skab genkendelighed
  • Styrk dit brand og positionering

Skab genkendelighed med en strømlinet visuel identitet

Din visuelle identitet er en vigtig del af din virksomheds samlede strategiske kommunikation. Din virksomheds visuelle identitet kommer blandt andet til udtryk i form af logo, farveskema, typografi og overordnede grafiske udtryk. Et strømlinet visuelt design skaber genkendelighed hos din målgruppe og styrker dit brand og generelle markedsposition. En stærk og gennemarbejdet visuel identitet placerer dit brand top-of-mind hos din målgruppe, når de skal foretage en købsbeslutning.

38%

af forbrugere stopper med at interagere med et brand, hvis det visuelle udtryk ikke er tiltrækkende

Forbes, 2018

80%

øget brandgenkendelighed med signaturfarver

Forbes, 2018

En visuel identitet kræver grundig analyse

Hos JJ Kommunikation er vi specialister i udvikling, design og implementering af visuelle identiteter. Vi afklarer i tæt samarbejde med dig, hvordan din kernefortælling, værdier og visioner bedst muligt kan afspejle din visuelle identitet. På baggrund af en markeds- og konkurrentanalyse udvikler vi et unikt visuelt design til netop din virksomhed, der adskiller dig fra dine konkurrenter og skaber en unik position for dig på markedet.

Visualisér din kernefortælling med logo

Et logo er den grafiske repræsentation af dit brand. Et logo skal let og overskueligt visualisere din virksomheds kernefortælling, værdier og visioner. Det er derfor vigtigt, at dit logo er simpelt og genkendeligt, og at det appellerer til netop din målgruppe. Samtidig skal dit logo fungere som blikfang og tiltrække og fange målgruppens opmærksomhed. Hos JJ Kommunikation er vi specialister i at ramme den svære balance mellem det simple og det fængende logodesign.

Mangler du et logo til din virksomhed, eller trænger dit gamle logo til en opdatering? Vores grafiske designere har solid erfaring med design og re-design af logoer for en bred vifte af forskellige virksomheder, så du trygt kan lægge dit logodesign i vores kyndige hænder.

Vil du styrke dit brand med et stærkt logo?

Nikolaj Ditlev Andersen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital grafisk designer og webudvikler

4659 0550 2011 6275
Visuel identitet case med Hvidt & Frit

Grafisk design og visuel identitet med JJ Kommunikation

Lyt ikke bare til os, lyt til vores kunder!

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en flot, visuel identitet – både online og offline? Vil du vide, hvilken værdi andre virksomheder har fået ud af vores grafiske design har givet?

For Hvidt & Frit har vi skabt en ny stærk visuel identitet, der lægger vægt på bæredygtighed og grøn energi. I designguiden er der både til digital brug og til tryk- og printmaterialer. Sådan har vi hjulpet Hvidt & Frit med et sammenhængende, visuelt design.