Dronevideo

Tag din kommunikation til nye højder med dronevideo

Dronevideoer giver din målgruppe et nyt og unikt perspektiv af din virksomhed, projekter og events. Vores certificerede dronepiloter tager din videokommunikation til nye højder med professionelle dronevideoer.

Droneoptagelser beriger din film med flere dimensioner og skaber en unik, visuel oplevelse. De giver dig mulighed for at fange overbliksskud, panoramabilleder og dynamiske kamerabevægelser, som traditionelle kameraer ikke kan opnå. Den visuelle appel i din film forstærkes, når droneoptagelser tilføjer landskaber, arkitektur, natur og andre betagende baggrunde.

Med andre ord: Droneoptagelser giver din film en ekstra wow-faktor og tilfører seerne en unik oplevelse, der adskiller sig fra traditionelle optagelser fra jorden.

3 fordele ved dronevideo

  • Vis din virksomhed eller dine produkter i stort perspektiv
  • Skil dig ud fra mængden med kreativt videoindhold
  • Styrk relationen til din målgruppe

Vis din virksomhed fra nye vinkler med dronevideo

Giv dine videoer et kreativt indspark med professionelle droneoptagelser, der fanger din målgruppes opmærksomhed og viser din virksomhed fra nye vinkler. Dronevideoer giver et unikt perspektiv, som førhen kun var muligt ved hjælp af fly- og helikopteroptagelser. Droneoptagelser er ideelle til at give din målgruppe et bedre indblik i din virksomhed, projekter og events.

De er også værdifulde inden for bygge- og ejendomsprojekter, da de kan dokumentere byggeri, inspicere faciliteter og vise ejendomme fra luften. Skal du holde et stort arrangement på et stort område, er droner også effektive til at skabe et samlet og flydende overblik. Derudover skaber droneoptagelser filmiske effekter og tilføjer en ekstra dimension af atmosfære og stemning, især i naturskønne og landskabelige omgivelser.

Vil du høre mere om, hvordan dronevideoer kan tage din kommunikation til nye højder?

64%

af forbrugere er mere tilbøjelige til at købe et produkt, efter de har set en video online

Forbes, 2017

Nikolaj Ditlev Andersen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital grafisk designer og webudvikler

4659 0550 2011 6275

Brug dronevideo i din video marketing

Droneoptagelser giver dine videoer en speciel effekt og fungerer perfekt som blikfang, men de bør sjældent stå alene. Brug dronevideo som en strategisk del af din video marketing på dit website, i dit nyhedsbrev eller på dine sociale medier.

Hos JJ Kommunikation rådgiver vi dig, så du får mest muligt ud af dine droneoptagelser i din videomarketing. Vi hjælper dig også med at integrere droneoptagelser i dine brand og produktvideo. Vores certificerede dronepiloter sørger for professionelle droneoptagelser i høj kvalitet, som understøtter dit brand og dets kernefortælling. Vi varetager produktionen af din dronevideo fra idéudvikling til færdig video.

Vil du vide, hvordan droneoptagelser kan løfte din synlighed?