Kommunikations­strategi

Nå dine forretningsmål med en klar kommunikations­strategi

Du bruger dine ressourcer bedst, når du ved, hvorfor du vil kommunikere, og hvem du gerne vil ramme. Du skal med andre ord kommunikere, fordi du vil noget. Vi hjælper dig med at lægge og eksekvere en effektiv kommunikationsstrategi i tråd med dine forretningsmål.

3 fordele ved en kommunikationsstrategi

  • Sikrer klar og ensartet kommunikation, så jeres målgrupper ved præcis hvem I er – og hvilken værdi, din virksomhed skaber for dem.
  • Styrker relationer med tilpassede budskaber til de vigtigste målgrupper.
  • Optimerer og effektiviserer kommunikationsindsatsen: Med en klar strategi og plan undgår du at spilde både tid og penge.

Kommunikér, så jeres målgrupper forstår jeres værdi

Vi løfter din virksomhed med en stærk kommunikationsstrategi. En effektiv kommunikationsplan giver dig et målbart bedre resultat end en uklar indsats.

JJ Kommunikation hjælper dig med at få retning på din kommunikation med en kommunikationsstrategi, så du brænder igennem de rigtige steder. Vi rådgiver både små håndværkere, store børsnoterede virksomheder og landsdækkende kæder om deres kommunikationsstrategi – og vi hjælper dem med at eksekvere den.

Vil du også i gang med strategiarbejdet?

En god kommunikationsstrategi er afgørende for din forretnings udvikling

Uden en klar kommunikationsstrategi falder mange i den samme fælde: Man kommer til at kommunikere til alle. Det er ikke optimalt. Når du vil ramme alle, rammer du nemlig ingen.

Første skridt er at overveje, hvorfor du vil kommunikere. Vil du skaffe nye kunder eller tiltrække dygtige medarbejdere? Dernæst kan du definere dine målgrupper.

I strategiarbejdet bliver du klogere på dine målgrupper: Hvad vil de gerne høre fra dig? Hvornår, hvordan og med hvad fanger vi dem bedst? Og hvordan skaber vi en relation til dem, så de forstår værdien af jeres arbejde?

Skal vi hjælpe dig med at definere dine målgrupper?

Hvordan kommer jeg i gang med kommunikationsstrategien?

Du skal overveje, hvad du vil med din forretning. Hvordan skaber du de bedste resultater? Hvad er dine forretningsmål?

Herefter afklarer vi din kommunikation ud fra målene. Vi hjælper dig med at kommunikere målrettet – og dermed kan du skabe optimal værdi og de bedste resultater for din virksomhed.

Det betyder også, at vi går tæt på i kommunikationsrådgivningen. Det kræver både fortrolighed og forståelse for din bundlinje. Det ved vi – og derfor giver vi os god tid til at komme godt fra start.

Vil du også skabe bedre resultater med en skarp kommunikationsstrategi?

Kommunikationsstrategien er en vigtig del af din forretning

Du kan bruge din kommunikationsstrategi til at

  • øge synligheden
  • sælge mere 
  • tiltrække de bedste medarbejdere 
  • øge væksten 
  • få flere tilfredse, tilbagevendende kunder 
  • Og meget meget mere. . . 

Kommunikationsstrategien understøtter din virksomhed. Hvad vil du med din kommunikationsstrategi?

Roder din kommunikationsindsats?

Du får en Google-certificeret medarbejder til at styre dine sociale medier og dine Google Ads, en tv- og medietilrettelægger til at udarbejde dine dronevideoer, et team af webdesignere til at designe og kode dit website, en erfaren journalist til at skrive dine content marketing tekster og en stærk rådgiver til at styre hele din kommunikationsindsats. Det får du til samme månedlige udgift som én marketingansvarlig hos dig. 

Vil du have et tilbud på en skræddersyet kommunikationsstrategi? 

Ditte Stage - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikationsrådgiver

4659 0550 3073 9387