Fagmagasiner og publikationer

Løft din strategiske kommunikation med professionelle fagmagasiner og publikationer

Skal dit budskab brænde igennem og efterlade et professionelt indtryk af din virksomhed? Lad JJ Kommunikation håndtere udarbejdelsen af dine fagmagasiner og publikationer fra start til slut. Vi har mange års erfaring med produktion af fagmagasiner og publikationer.

3 fordele ved fagmagasiner og publikationer

  • Giv et professionelt indtryk af din virksomhed
  • Styrk dine stakeholderrelationer og employer branding
  • Få flere leads med værdiskabende content marketing

Giv et professionelt indtryk

Hos JJ Kommunikation varetager vi den samlede produktion af dine magasiner og publikationer – fra idéudvikling til færdigt tryk. Vi sikrer en rød tråd mellem din strategiske kommunikation og budskaberne i både dit kundemagasin, medarbejderblad, fagmagasin og større publikationer såsom bøger, årsrapporter og CSR-rapporter.

Vi gør dit budskab let spiseligt ved hjælp af indbydende grafiske udtryk og professionelle tekster og artikler, der rammer din specifikke målgruppe, og efterlader et professionelt indtryk af din virksomhed.

Vidste du, at vi også kan hjælpe dig med grafisk design?

Jan B. Jensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Indehaver, chefrådgiver

4659 0550 2011 8550

Styrk relationen til dine stakeholders

Et gennemarbejdet kundemagasin, medarbejderblad eller årsrapport kan skabe loyalitet og styrke relationen til dine forskellige stakeholders. Disse kommunikationsredskaber kan også fungere som et effektivt værktøj i din samlede strategiske employer branding.

Hos JJ Kommunikation finder vi de gode historier, der fremhæver din virksomheds kernefortælling og værdier og omdanner disse til fængende artikler og nyheder i dine fagmagasiner og publikationer. Historierne gør det muligt for dine stakeholders at komme helt tæt på din virksomhed og er en vigtig del af din branding som samarbejdspartner og arbejdsplads.

Få hjælp til employer branding

Samspil mellem online og offline content marketing

Content marketing foregår både online og offline. Online content marketing udarbejdes primært som blogs, vlogs og podcasts til din hjemmeside, sociale medier eller andre online kanaler. Offline content marketing udarbejdes derimod ofte som fagmagasiner, kundemagasiner, rapporter og meget andet.

Online og offline content marketing supplerer hinanden og skaber synergi i dine marketingstrategi. Sammenspillet sørger for, at du kommer bredere ud med dine budskaber og brænder igennem hos din målgruppe. Hos JJ Kommunikation er vi specialister i både offline og online content marketing.

Bliv klogere på content marketing

Vækst din e-mail-liste

Arbejder du allerede strategisk med content marketing, kender du formentligt til fænomenet content upgrades. Fænomenet dækker over specifikt indhold af særlig høj relevans og værdi, eksempelvis en guide eller en white paper, som du ”forærer” til dine kunder. I bytte for denne merværdi afgiver kunden sin e-mail. Content upgrades er en effektiv måde at vækste din e-mail-liste og skabe goodwill blandt nuværende og potentielle kunder.

Uanset om din content upgrades består af whitepapers, e-bog, lydoptagelse eller videooptagelse har vi hos JJ Kommunikation specialister i både tekstforfatning, grafisk design og produktion af fotos, lyd og video.

Er du endnu ikke begyndt at arbejde med content marketing? Lad os udarbejde din content marketing-strategi og kortlægge din målgruppes kunderejse.

Læs mere om content marketing

Emil Schelander Jørgensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 3073 7455

Seneste blogindlæg

5 konkrete tips til at få et bedre website - JJ Kommunikation
Dato: 10. august 2021

5 konkrete tips til at få et bedre website

Hvor lang tid bruger du typisk på et nyt website, før du klikker væk?...

Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021 - JJ Kommunikation
Dato: 22. februar 2021

Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021

Mennesker køber af mennesker og B2B-virksomheder er blevet vant til gode...

Mobiloptimering er alfa og omega i 2021 - JJ Kommunikation
Dato: 30. december 2020

Mobiloptimering er alfa og omega i 2021

Brugeradfærden stiller højere og højere krav til dit webdesign. Det er...

Lille hængelås med en stor betydning - JJ Kommunikation
Dato: 29. december 2020

Lille hængelås med en stor betydning

Har du tænkt over, at den lille symbolske hængelås til venstre for din URL...


Se alle blogindlæg