Facebook

Synes du, Facebook er svært at bruge i professionel sammenhæng?

Så er du ikke den eneste. Mange virksomheder mangler viden og kompetencer til at bruge Facebook som en effektiv kommunikationskanal i marketingmixet.

Hos JJ Kommunikation har vi SoMe-specialister, der med indgående kendskab og viden til Metas mest populære platform kan hjælpe med at styrke din virksomheds digitale tilstedeværelse, øge din konverteringsrate og booste din virksomheds synlighed på de sociale medier.

5 fordele ved Facebook for virksomheder

  • Øg din virksomheds synlighed
  • Få mere trafik til dit website eller webshop
  • Skab flere salg og øget konverteringsrate
  • Opbyg et community af kunder og følgere
  • Bruges både til B2B og B2C

Hvordan bruger man Facebook som virksomhed?

Selvom nye sociale medieplatforme opstår og bliver populære, så er det stadigvæk Facebook, der er den mest udbredte platform. Alene i Danmark bruger knap 70% af befolkningen hver eneste dag tid på platformen. Det er altså din målgruppe, der venter på dig!

På Facebook brander vi jeres virksomhed og annoncerer direkte mod de kunder, I gerne vil ramme – uanset, om I er en B2C- eller B2B-virksomhed.

Vi sørger for udnytte det fulde potentiale, så I ikke går glip af værdifuld branding, salg og leads.

Anne Lee Askholm - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 4414 2850

Vi kombinerer Ads og Organic

Kombinationen af organiske opslag og annoncer er den mest optimale måde at få værdi ud af at bruge Facebook i jeres markedsføring. Annoncer kan vi for eksempel bruge til at ramme nye, segmenterede målgrupper og dem, der ikke følger jer i dag. Organiske opslag fungerer som kontinuerlig branding og relationsopbygning med allerede eksisterende følgere og kunder – og værdifuldt indhold, der giver både nye og gamle følgere initiativ til at “blive hængende”.

80%

af den danske befolkning har en profil på Facebook. Det vil sige, at der er cirka 4 millioner danske brugere på platformen.

Mediernes Udvikling, 2020

Få udført din Facebook-marketing professionelt af JJ Kommunikation

Hos JJ Kommunikation både rådgiver vi om og udfører Facebook-annoncering for en lang række kunder i forskellige brancher. Vi hjælper virksomheder som din med at nå ud til de helt rigtige målgrupper med det rigtige indhold på de rigtige tidspunkter på verdens største sociale netværk.

For at vi kan skabe den bedste værdi for dig og din virksomhed, sørger vi for det bedste udgangspunkt – sammen med dig. At bruge Facebook marketing succesfuldt i markedsføringsindsatsen kræver nemlig opsætning af de rette mål for virksomheden, indgående kendskab til virksomheden og skarpe kompetencer.

Er CTR, ROAS, CPC, CPM og Relevansscore
volapyk for dig?

Bare rolig. Det er det ikke for os.

Vi er digital natives og SoMe-specialister, der er vokset op på platformen. Det betyder, at vi kan løfte din virksomhed i en værdiskabende synergi af organisk indhold og annoncering, så du kan bruge tiden på din kerneforretning.