Netværk og sponsorater

Vi går meget op i at være en del af et lokalsamfund, der går sammen om at løfte erhvervslivet.

Erhvervsnetværk er en yderst effektiv måde at skabe nye forbindelser og styrke samarbejde på tværs af virksomheder.
JJ Kommunikation deltager aktivt i en række lokalt forankrede netværk, hvor vi er med til at skabe nye relationer og gensidigt udbytte for alle deltagere.

Lad os hjælpe dig med at styrke din position i lokalsamfundet.

JJ Kommunikation deltager i følgende erhvervsnetværk:

Silkeborg Business er et erhvervsnetværk med omkring 1.000 lokale, regionale og nationale virksomheder, der sammen arbejder for et stærkere erhvervsliv. Succes skabes sammen.  
Boldværket er et landsdækkende erhvervsnetværk som støtter op om kvindefodbold samtidigt med, at det udsætter sig selv for eksponering og kompetente samarbejdspartnere.
Corolab består af 50 innovationsaktive medlemmer og er sat i verden for at skabe vækst og udvikling ved at hjælpe virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisation med at skabe løsninger til gavn for samfundet. JJ Kommunikation er medlem, fordi vi prioriterer innovation og udvikling – vi er drevet af at sørge for, at innovative løsninger bliver realiseret. To år i træk er vores idéer blevet kåret som morgendagens løsninger til COCONF.
Danske Cykelnetværk Roskilde er en gruppe af erhvervsledere og virksomhedsejere med relation til Roskilde. Vi deler en fælles passion for cykling og netværk.
Øens Erhvervsnetværk er et fællesskab af virksomheder, der bakker op om den professionelle fodbold i Fremad Amager Elite. Netværket giver mulighed for at bygge nye relationer og lære andre virksomheder at kende.
NETVÆRKET HB Køge er et sammentømret fællesskab af både lokale, regionale og internationale virksomheder, der gennem netværket har store muligheder for konkret udbytte.
Såby Fodbold er en veldrevet og dynamisk breddeklub med fodbold for alle. Samtidig har klubben opbygget en unik erhvervsklub i rivende udviklingen. Erhvervsklubben støtter op om klubbens drift, men også et netværk, der skaber forretning.
Erhvervsforum Roskilde arbejder for at styrke vilkårene for erhvervsdrivende i Roskilde. Ambitionen er en dynamisk og bæredygtig erhvervspolitik, der skal udvikle Roskilde kommune.
Cykling Business Network er et netværk for cyklende erhvervsfolk med fokus på forretning. Netværket er for ledere og beslutningstagere, der cykler for at netværke og skabe varige relationer til andre virksomheder.
Danske Cykelnetværk Roskilde er en gruppe af erhvervsledere og virksomhedsejere med relation til Roskilde. Vi deler en fælles passion for cykling og netværk.