Netværk og sponsorater

Vi går meget op i at være en del af et lokalsamfund, der går sammen om at løfte erhvervslivet.

Erhvervsnetværk er en yderst effektiv måde at skabe nye forbindelser og styrke samarbejde på tværs af virksomheder.
JJ Kommunikation deltager aktivt i en række lokalt forankrede netværk, hvor vi er med til at skabe nye relationer og gensidigt udbytte for alle deltagere.

Lad os hjælpe dig med at styrke din position i lokalsamfundet.

JJ Kommunikation deltager i følgende erhvervsnetværk:

Erhvervsholdet er et fagligt netværk med udgangspunkt i Hvidovre IF. Netværket engagerer virksomheder i og omkring Hvidovre – og giver mulighed for at udvikle sin forretning. Her spiller vi sammen om stærke virksomheder og et stærkt erhvervsliv i området.
Corolab består af 50 innovationsaktive medlemmer og er sat i verden for at skabe vækst og udvikling ved at hjælpe virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisation med at skabe løsninger til gavn for samfundet. JJ Kommunikation er medlem, fordi vi prioriterer innovation og udvikling – vi er drevet af at sørge for, at innovative løsninger bliver realiseret. To år i træk er vores idéer blevet kåret som morgendagens løsninger til COCONF.
Danske Cykelnetværk Roskilde er en gruppe af erhvervsledere og virksomhedsejere med relation til Roskilde. Vi deler en fælles passion for cykling og netværk.
NETVÆRKET HB Køge er et sammentømret fællesskab af både lokale, regionale og internationale virksomheder, der gennem netværket har store muligheder for konkret udbytte.
Såby FodboldSåby Fodbold er en veldrevet og dynamisk breddeklub med fodbold for alle. Samtidig har klubben opbygget en unik erhvervsklub i rivende udviklingen. Erhvervsklubben støtter op om klubbens drift, men også et netværk, der skaber forretning.
Lolland-Falsters Cykle KlubLolland-Falsters Cykle Klub er en klub for alle, der kan lide at cykle på alle niveauer. Dansk cykling præger verdenseliten, men talenterne kommer ikke af sig selv. Uden en struktureret indsats for eksempelvis børn og unge med passionerede frivillige trænere, er der ingen til at afløse stjernenavne som Jonas Vingegaard, Mads Pedersen og Michael Skjelmose i fremtiden. Uden breddeidræt – ingen elite.
Erhvervsforum Roskilde arbejder for at styrke vilkårene for erhvervsdrivende i Roskilde. Ambitionen er en dynamisk og bæredygtig erhvervspolitik, der skal udvikle Roskilde kommune.
Cykling Business Network er et netværk for cyklende erhvervsfolk med fokus på forretning. Netværket er for ledere og beslutningstagere, der cykler for at netværke og skabe varige relationer til andre virksomheder.
DGI Stjerneløbet 2024 støtter vi for andet år i træk. Med en tidligere sportsjournalist og habil cykelrytter i spidsen af JJ Kommunikation, er det naturligt for os at sponsorere og deltage i et initiativ som Stjerneløbet i Roskilde. Især når velgørenheds-organisationerne, der støttes af Stjerneløbet, er Børnecancer-fonden, Det Nationale Sorgcenter (Børn, Unge & Sorg), Glade Børn Fonden og Julemærkefonden.
Danske Cykelnetværk Roskilde er en gruppe af erhvervsledere og virksomhedsejere med relation til Roskilde. Vi deler en fælles passion for cykling og netværk.