Pressearbejde

Få større mediedækning med gennemarbejdet pressearbejde

Journalistisk korrekt og gennemarbejdet pressearbejde øger din virksomheds chancer for medieomtale. Hos JJ Kommunikation finder du et dedikeret team af journalister og tekstforfattere med stor erfaring i at udarbejde og pitche artikler og pressemeddelelser til lokale og nationale medier.

3 fordele ved pressearbejde

  • Øg din troværdighed
  • Sæt din agenda på dagsordenen
  • Få konkrete leads

Øg din troværdighed med earned media

Earned media er al den omtale, som din virksomhed gør sig fortjent til at få af en tredjepart. Du er med andre ord ikke i fuld kontrol over din omtale på earned media, men du kan skubbe den gode omtale af din virksomhed i den rigtige retning ved hjælp af strategisk gennemtænkt pressearbejde. Netop fordi earned media ikke kan direkte kontrolleres, opfattes denne form for medieomtale som værende ekstra troværdig.

JJ Kommunikation kan stå for al forarbejdet med at formulere dit budskab, udvælge de rette målgrupper og deres fortrukne medier. Vi har et stort medienetværk og mange års erfaring med at udarbejde og pitche din historie til relevante landsdækkende eller lokale medier.

Skal din virksomhed pryde forsiden på lokale eller nationale medier?

70%

af alle forbrugere foretrækker at lære en virksomhed at kende gennem earned media fremfor owned media
Status Lab, 2019

Har du styr på de journalistiske grundprincipper?

Ude på landets redaktioner modtager journalisterne hver dag utallige mails med pressemeddelelser fra virksomheder landet over. Jo lettere det er for journalisten at bringe netop din historie, desto større chance har du for at få den eftertragtede medieomtale.

Hos JJ Kommunikation har vi et dybdegående kendskab til de journalistiske grundprincipper og journalistiske arbejdsgange. Vi ved, hvad det kræver af en pressemeddelelse og artikel at få spalteplads. Vores specialister har solid erfaring med at pitche de rette historier til de rette medier. Vi benytter os dagligt af vores omfattende netværk af journalister på redaktioner og magasiner landet over, når vi afsætter netop din historie.

Skal din pressemeddelelse serveres med flot grafik eller professionelle fotos?

Anders Kampmann - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikationsrådgiver

4659 0550 4414 1426

46%

af danskerne har meget høj eller høj tillid til danske nyhedsmedier
Reuters, 2020

Sæt din egen dagsorden i medierne

Medierne er i mange år blevet kaldt den fjerde statsmagt, og ikke uden grund. Stadigt flere medier sætter dagsordenen og former holdninger blandt beslutningstagere, borgere og forbrugere. Skal din agenda sættes på dagsordenen? Hos JJ Kommunikation gør vi din agenda relevant og attraktiv for netop din målgruppe på deres fortrukne medier.

Skal vi sætte din agenda på dagsordenen?