SoMe video

Har dine sociale medier brug for et løft? Få hjælp til mere synlighed og engagement på dine platforme

Sociale medier er blevet uundværlige – også for B2B virksomheder. Men hvordan skiller man sig ud fra mængden? Det gør man med videoindhold. Videoer er lette at fordøje, lette at dele, og er det mest engagerende indholdsformat, der findes.

Hver dag scroller dine kunder og potentielle kunder igennem feedet på sociale medier og forbi tusindvis af afsendere i jagten på berigende og relaterbart indhold. Her har videoer en klar fordel, fordi menneskers øjne tiltrækkes af bevægelse. Derfor er videoformatet bedre til at fange din målgruppes opmærksomhed end fotos og tekst.

SoMe-videoer giver dig mulighed for at

  • Øge troværdigheden: Videoer er bedre til at vise, hvem du er, og hvad din virksomhed står for. Det er et effektivt redskab til at give potentielle kunder et godt indtryk af de mennesker, de kommunikerer og ultimativt handler med, fordi de får en mere personlig forbindelse til din virksomhed og medarbejdere. Det skaber både mere tillid, tilknytning og troværdighed.
  • Skabe større opmærksomhed: Med film på de sociale medier øger du dine chancer for at blive bemærket. Videoindhold er i hastig vækst, især på platforme som Facebook, LinkedIn og Instagram.
  • Fremme salget: Video gør dine budskaber mere levende og letforståelige. Når kunder føler, de kender dig, er de mere tilbøjelige til at købe fra dig. Ved at investere i kontinuerligt videoindhold vil du se en positiv effekt på din bundlinje.

Øget synlighed og bedre engagement

Videoer er nemme at dele, nemme at bearbejde, og det er det mest engagerende indholdsformat, man kan poste på sine sociale mediekanaler.

Det er altså en måde at interagere og engagere sig med både eksisterende og potentielle kunder med personligt engagement. Når man bruger videoer på sine kanaler på sociale medier, øger man sandsynligheden for mere interaktion og bedre engagement i din målgruppe – det vil sige opslaget får flere interaktioner i form af visninger, likes, kommentarer og delinger.

Med andre ord: Man oplever markant bedre performance med sit indhold. Samtidig er video med til at give et mere personligt og relaterbart indtryk af din virksomhed.

Facebook vil skjule likes: Hvad betyder det for dig? | JJ Blog | JJ Kommunikation

Brug SoMe video til at forbedre dit indhold

Med videoindhold på sociale medier kan du gøre din virksomhed, dine ydelser og dine produkter lette at forstå – og kombinerer du det med en underholdende, informativ eller på anden måde indholdsrig vinkel, er der større sandsynlighed for mere og bedre respons fra målgruppen.

Vores ekspertise inden for SoMe-markedsføring vil give dig det nødvendige løft for at nå ud til dit publikum og opnå større succes online. Lad os hjælpe dig med at få mere opmærksomhed, øge engagementet og styrke din tilstedeværelse på sociale medier. Sammen kan vi tage dine SoMe-kanaler til det næste niveau.

Anne Lee Askholm - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 4414 2850