Employer branding video

Videoindhold fanger flere og performer bedre. Også når det gælder rekruttering.

Bruger du kun tid og ressourcer på trykte jobannoncer? Sætter du din lid til, at netop jeres job skinner igennem i jobportalernes endeløse joblister? Mangler du mere effekt og flere kvalificerede kandidater? Så er det nødvendigt at supplere med employer branding videoer.

På nutidens, danske arbejdsmarked er der kamp om kandidaterne. Derfor er det nødvendigt at inkorporere nye kanaler og formater i rekrutteringsstrategien, end I er vant til, for at tiltrække den helt rigtige, kvalificerede arbejdskraft. Videorekruttering og employer branding-videoer skaber et rum for autenticitet og personlighed, mens I formidler jobbet og arbejdspladsen som attraktiv for potentielle ansøgere.

Giv kandidaterne et reelt billede af, hvordan det er at arbejde i jeres virksomhed med en video, der visualiserer jeres kultur, værdier og dagligdagsstemning. Brugen af videoer til rekruttering og employer branding skaber en autentisk dimension, som tekstannoncer på jobportaler ikke kan.

Små videoer viser det store billede

85% af virksomheder peger på video som et effektivt marketingværktøj – også når det kommer til rekruttering og employer branding. Det kan være enormt svært at formidle en stemning med tekst, når man som arbejdsplads skal fortælle om det gode job, de spændende opgaver, de mange udviklingsmuligheder, den gode kollegakultur og det sunde arbejdsmiljø.

Det kan man meget bedre med video. Især når man bruger både ledere og medarbejdere i en autentisk storytelling, som giver et oprigtigt kig ind i jeres virksomhed. Små videoer om jeres arbejdsplads er med til at vise det store billede af jeres virksomhed som et sted, man gerne vil arbejde.

64%

af købsbeslutninger bliver påvirket af video marketing

Animoto, 2017

Nikolaj Ditlev Andersen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital grafisk designer og webudvikler

4659 0550 2011 6275

Få professionelle employer branding videoer

Overlad videoproduktionen til JJ Kommunikation, og mærk en bedre effekt af jeres employer branding og rekrutteringsindsatser. Vi tager jer igennem hele processen fra A-Å, fra idéudvikling til færdig video. Her får I alt med i pakken: Tekstforfatning af storyboards, locations, videooptagelser med professionelle fotografer, efterproduktion med redigering, klipning og color grading, grafiske elementer og logoanimationer, optagelse- og redigering af speak og lydmix – og transskribering til undertekster. Med andre ord: Vi klarer det hele for jer.  

Employer branding er mere end rekrutteringsvideoer

Vi er et kommunikations- og marketingbureau, der altid går strategisk til værks til vores kunder og projekter. Det betyder, at vi ikke bare laver en video for at lave en video. Vi ved, at effektfuld employer branding kræver en større strategi for at give den værdi og de resultater, I ønsker.

Employer branding handler nemlig ikke kun om potentielle kandidater. Det handler også om nuværende ansatte, kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Employer branding giver alle et vindue ind til jeres virksomhed, så omverden får et ærligt og troværdigt billede af jeres virksomhed.

Employer branding-videoer er ikke kun et værktøj til potentielle kandidater. Det er i lige så høj grad med til at sende et værdifuldt signal til andre interessenter og målgrupper om, hvordan virksomheden fungerer internt.

Peter William Fage Jørgensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 2011 6454