Messeudstyr

Skil dig ud fra konkurrenterne med professionelt messeudstyr

Iøjefaldende messeudstyr er nøglen til at skille dig ud fra konkurrenterne og tiltrække potentiel kundes opmærksomhed. I en verden, hvor førstehåndsindtrykket ofte kan afgøre en forretningstransaktion, er det afgørende at have et messeudstyr, der virkelig kan gøre en forskel. JJ Kommunikation forstår vigtigheden af dette og har derfor specialiseret sig i at designe og fremstille messeudstyr, der ikke kun er iøjnefaldende, men også funktionelt og af høj kvalitet.

Messer er ikke kun om at udstille produkter; det handler også om at skabe forbindelser, netværk og bygge relationer. Med det rette messeudstyr fra JJ Kommunikation kan du sikre, at dit brand skinner igennem og bliver husket. Fra bannere til brochurer, displays til digitale skilte, vi har alt hvad du behøver for at gøre en varig indvirkning.

Messen er et stærkt salgsværktøj, hvis man gør det rigtigt. Det kan vi hjælpe dig med. Vi tænker 360 grader rundt om din messedeltagelse, så du kan være sikker på at få mest ud af din tilstedeværelse på messen.

5 fordele ved professionelt messeudstyr

  • Bliv synlig og tiltræk flere kunder
  • Send et stærkt signal til dine konkurrenter
  • Sæt spotlight på dit budskab
  • Differentiér dig fra dine konkurrenter
  • Få et flot, midlertidigt udstillingsvindue

Vind målgruppens opmærksomhed

Messer og udstillinger er oplagt til networking og social selling til både dine eksisterende kundegrupper og potentielle nye. Men konkurrencen om kundernes opmærksomhed er hård. Derfor skal du skille dig ud på messen og fange din målgruppes opmærksomhed.

Vi har mange års erfaring med grafisk design og udvikling af professionelt messeudstyr, så dit budskab står knivskarpt. Uanset om du har behov for video, bannere, roll ups, beach flags, skilte, visitkort, merchandise eller messevægge, kan vi hjælpe dig.

Har du brug for projektstyring og koordinering af din messedeltagelse? Det klarer vi også.

,,Vi koordinerer messer fra A til Z, så du får tid til dine kunder

Vi koordinerer din messedeltagelse

Vi ved, at det kræver planlægning, ressourcer og koordinering at arrangere en succesfuld messedeltagelse.
Uanset om du er en stor eller en mindre virksomhed.
Derfor hjælper vi dig med alt det praktiske med din messestand, så du kan bruge tiden på at drive din forretning.

Med JJ Kommunikations ekspertise får du:

  • Planlægning og koordinering af messedeltagelse fra A til Z
  • Udvikling og design af roll ups og displays, flyers, plakater, beach flags, bannere, visitkort, profilbrochurer, messevægge- og stande i en grafisk designlinje, der harmonerer med jeres design eller ud fra jeres ønsker
  • Budskaber, der flytter holdninger og sælger din virksomhed
  • Produktion af video på messen eller til dit in-store TV

En deadline er en deadline. Et samarbejde med JJ Kommunikation betyder, at dit messeudstyr altid er klar til aftalt tid og i aftalt kvalitet.

Vi står altid klar til en uforpligtende samtale om din messedeltagelse.

Nikolaj Ditlev Andersen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital grafisk designer og webudvikler

4659 0550 2011 6275

Har du brug for professionelt messeudstyr?

Uanset hvilken messe, du skal på, sørger vi for at hjælpe dig med at få styr på alle løse ender. Vi har mere end 15 års erfaring i at udvikle materiale og udstyr til messer og designe messestande.

Vi har leveret moderne og lækkert messeudstyr som messevægge, bannere, videoer, profilbrochurer, roll-ups og displays, reklameartikler med logo, m.m. til en lang række store og små virksomheder.

Vi hjælper dig med fremstilling af det messeudstyr du har brug for til at løfte din messedeltagelse til nye højder. Har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan din virksomhed kan skille sig ud fra konkurrenterne med messeudstyr, har vi et erfarent og professionelt team til rådighed.

Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan professionelt messeudstyr kan løfte din næste messedeltagelse til et helt nyt niveau.

Skal vi også hjælpe dig med at få dine messe-budskaber ud over rampen?