Tour de France – Den gule drøm bag kulissen

Danskernes interesse for Tour de France har aldrig været større. I juli 2022 gik tv-billederne med op mod to millioner entusiastiske tilskuere langs vejene til den historiske start på verdens største cykelløb verden rundt, inden Jonas Vingegaard tre uger efter fuldendte triumfen med den gule trøje og samlede sejr i Touren.

Selv Tour de France-direktøren Christian Prudhomme var mere end overvældet:

»I gav Touren jeres passion. Vi vidste ikke, at I elskede Touren så meget.«

Sådan lød det, da han udtalte sig til TV2 og danskerne efter en gul, national folkefest i grøftekanterne, fire danske etapesejre og en dansk Jumbo-Visma kaptajn øverst på podiet.

I Touren 2023 var der lagt op til en storslået duel mellem Vingegaard og Pogačar, og danskeren tog endnu en sejr og formåede at forsvare titlen på fornem vis. Har Tour-feberen bidt sig endnu dybere fast hos dig og din virksomhed, og vil du tage dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med på en hæsblæsende etape bag kulisserne i Tour de Frances fortid og fremtid, så book et foredrag eller en cykeltur – eller en kombination af begge?

Praktisk information

Du kan vælge et klassisk foredrag på 1,5-2 timer eller invitere dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med ud på en cykeltur.

Ligger din virksomhed i nærheden af de danske Tour-etaper fra 2022, vil det være oplagt at cykle på en del af denne rute. Hvis den ikke gør, finder vi en passende rute i nærområdet på ca. 30 kilometer.

Vi cykler i netværkstempo, så der er mulighed for at snakke undervejs, ligesom vi lægger et par pauser ind, hvor vi også fortæller mere om Tour de France.

Du kan også kombinere foredraget med cykeltur til et samlet arrangement af en varighed på 3-3,5 times længde.

Foredrag: 1,5-2 timer
Cykeltur: 2 timer
Foredrag og cykeltur: 3-3,5 timer

Dramaer, triumfer og anekdoter fra Touren

Du får indsigt i livet og hverdagen på landevejen, kriser, dramaer, triumfer og sjove anekdoter fra Touren, når karrieren eksempelvis kulminerer med en etapesejr og erobring af løbets ikoniske førertrøje.

Både foredrag og cykeltur bærer præg af både et tilbageblik på svundne tiders tourer og et spændende kig på fremtiden – hvem vil vi se på fremtidige etaper, hvad spår Bo Hamburger om Touren 2024, og meget mere.

Bo Hamburger, tidligere etapevinder og indehaver af den gule førertrøje, og Jan B. Jensen, tidligere sportsjournalist for det nationale nyhedsbureau Ritzau og Morgenavisen Jyllands-Posten, gør dig og dine kunder klar til at fortsætte Tour-festen efter et fantastisk 2023 med en helt unik indsigt i alt det, du ikke ser på tv. Til sammen har Bo Hamburger og Jan B. Jensen kørt Tour de France 16 gange – den ene på cykel, den anden i bil.

Cykelnetværk med Jan B. Jensen og Bo Hamburger | Cykelnetværk | Tour de France
Bo Hamburger, klædt i den ikoniske gule førertrøje,
hilser på Bjarne Riis. 1998.
Jan B. Jensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Indehaver, chefrådgiver

4659 0550 2011 8550

  Lad os skabe et Tour de France-arrangement for jer

  Få overblikket over, hvordan I kan få et skræddersyet event i Tourens tegn

   

  Foredrag: Folkefesten, den gule feber og 2 historiske sekunder

  Foredrag

  Få et helt unikt indblik i livet bag kulissen i Tour de France

  Giv dine kunder et sjældent indblik i cykelverdenen, hvor du får en plads i udbryderfeltet…

   

   

  Cykeltur med touretapevinder og gul trøje Bo Hamburger

  Cykeltur

  Kør selv på ruten og bliv klogere på Tour de France

  Prøv selv at cykle med en af Danmarks mest fremtrædende cykelryttere, Bo Hamburger, og…

   

  Book et firmaevent, I sent vil glemme

  Der findes mange fine former for firmaarrangementer rundt omkring i Danmark, men et skræddersyet Tour de France-foredrag tager altså førstepladsen fra de fleste.

  For når medarbejderne i din virksomhed efterhånden er lidt for vant til teambuilding i skoven, fællesspisning på den lokale restaurant og firmafester i kantinen, kan det være enormt værdsat med fornyelse.

  Og det er lige præcis, hvad man får, når man som virksomhed booker Jan B. Jensen og Bo Hamburger til at skræddersy en aften i Tourens tegn.

  For når en professionel cykelrytter, der selv har båret den gule førertrøje, og en tidligere sportsjournalist, der har rapporteret fra de franske landeveje, mødes i et sammensurium af anekdoter om drama og kriser, vindere og vandbærere, rivaliseringer og hierarkier – ja, så opstår der nærmest magi.

  Igen i år er Bo Hamburger og Jan B. Jensen klar til en cykeltur ned ad memory lane med dig, dine ansatte, kunder og samarbejdspartnere til et Tour de France-foredrag, I sent vil glemme!

  Et special-tilrettelagt firmaevent med Bo Hamburger og Jan B. Jensen kan formes på to måder:

  Et foredrag eller en cykeltur. Vi tilpasser det efter jeres behov og ønsker.

  Tour de France blogindlæg om foredrag