Tour de France – Den gule drøm bag kulissen

Danskernes interesse for Tour de France har aldrig været større. I juli gik tv-billederne med op mod to millioner entusiastiske tilskuere langs vejene til den historiske start på verdens største cykelløb verden rundt, inden Jonas Vingegaard tre uger efter fuldendte triumfen med den gule trøje og samlede sejr i Paris.

Selv Tour de France-direktøren Christian Prudhomme var mere end overvældet: ”I gav Touren jeres passion. Vi vidste ikke, at I elskede Touren så meget,” sagde han til TV2 og danskerne efter en gul, national folkefest i grøftekanterne, fire danske etapesejre og en dansk Jumbo-Visma kaptajn øverst på podiet.

Danmark kører fortsat på den store klinge mod et titelforsvar i 2023. Har Tour-feberen bidt sig endnu dybere fast hos dig og din virksomhed, og vil du tage dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med på en hæsblæsende etape bag kulisserne i Tour de France, så book et foredrag eller en cykeltur – eller en kombination af begge?

Praktisk information

Du kan vælge et klassisk foredrag på 1,5-2 timer eller invitere dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med ud på en cykeltur.

Ligger din virksomhed i nærheden af de danske Tour-etaper, vil det være oplagt at cykle på en del af denne rute. Hvis den ikke gør, finder vi en passende rute i nærområdet på ca. 30 kilometer.

Vi cykler i netværkstempo, så der er mulighed for at snakke undervejs, ligesom vi lægger et par pauser ind, hvor vi også fortæller mere om Tour de France.

Du kan også kombinere foredraget med cykeltur til et samlet arrangement af en varighed på 3-3,5 times længde.

Foredrag: 1,5-2 timer
Cykeltur: 2 timer
Foredrag og cykeltur: 3-3,5 timer

  Anekdoter, dramaer og triumfer

  Du får indsigt i livet og hverdagen på landevejen, sjove anekdoter, kriser, dramaer og triumfer, når karrieren eksempelvis kulminerer med en etapesejr og erobring af løbets ikoniske førertrøje.

  Bo Hamburger, tidligere etapevinder og indehaver af den gule førertrøje, og Jan B. Jensen, tidligere sportsjournalist for det nationale nyhedsbureau Ritzau og Morgenavisen Jyllands-Posten, gør dig og dine kunder klar til at fortsætte Tour-festen i 2023 med en helt unik indsigt i alt det, du ikke ser på tv. Til sammen har Bo Hamburger og Jan B. Jensen kørt Tour de France 16 gange – den ene på cykel, den anden i bil.

  Cykelnetværk med Jan B. Jensen og Bo Hamburger | Cykelnetværk | Tour de France | Tourstarten 2021
  Bo Hamburger, klædt i den ikoniske gule førertrøje,
  hilser på Bjarne Riis. 1998.

  Bliv ringet op!

  Udfyld formularen og bliv ringet op af chefrådgiver og tidligere sportsjournalist Jan B. Jensen

   Tour de France skaber nye forretningsmuligheder i Danmark

   Få det fulde overblik over, hvad Tour-etaperne kan gøre for din virksomhed

    

   Foredrag: Folkefesten, den gule feber og 2 historiske sekunder

   Foredrag

   Få et helt unikt indblik i livet bag kulissen i Tour de France

   Giv dine kunder et sjældent indblik i cykelverdenen, hvor du får en plads i udbryderfeltet…

    

    

   Cykeltur med touretapevinder og gul trøje Bo Hamburger

   Cykeltur

   Kør selv på ruten og bliv klogere på Tour de France

   Prøv selv at cykle med en af Danmarks mest fremtrædende cykelryttere, Bo Hamburger, og…