Praktikant hos JJ Kommunikation

Er du vores nye praktikant?

Hos JJ Kommunikation er vi altid på udkig efter nye talenter inden for kommunikation, marketing, grafisk design og webudvikling. Hos os bliver du en del af et spændende læringsmiljø, og du får ansvar for egne opgaver, projekter og kunder.

Vi er i en branche med konstant udvikling, som kræver nytænkning og innovation, så er du ambitiøs, initiativrig og engageret, er der masser af læring og hands-on erfaring at få for dig som praktikant hos JJ Kommunikation.

Peter William Fage Jørgensen

»Her bliver man ikke bare behandlet som en praktikant, man er på lige fod med alle andre medarbejdere. Jeg har fået en hel masse praktisk erfaring og en masse viden

(Peter Jørgensen, tidligere praktikant hos JJ Kommunikation)

Find praktikstillinger her.

Derfor skal du blive praktikant hos os

Gennem et praktikforløb hos os, får du et spændende og enormt gavnligt indblik i en verden og en branche i hurtig udvikling. Du får mulighed for at afprøve din teori og kompetencer i praksis med ægte kunder og ægte opgaver – her bliver du ikke sat til at brygge kaffe og hente aviser. Du indgår i teamet på lige fod med alle andre. Hos os bliver du en del af et vidensmiljø og en hverdag med faglig sparring, idégenerering og konceptudvikling.

Vores opgave er at facilitere et læringsmiljø med fokus på opkvalificering, så du bliver fagligt dygtigere og lærer at arbejde professionelt og selvstændigt – uanset praktikstilling og uddannelse.

Som praktikant hos os får du

  • Indblik i en branche i konstant udvikling
  • En uformel og dynamisk hverdag
  • Værdiskabende arbejdsopgaver
  • Personlig og faglig udvikling
  • En stejl læringskurve