Få mest værdi ud af din debat med en moderator

Som arrangør af en debat, en paneldiskussion, eller lignende indlæg på en konference kan man sætte nok så mange rammer op og bruge enorme mængder ressourcer på at samle de helt rette, kompetente deltagere og et oplagt publikum. Men evner man ikke at moderere og facilitere debatten optimalt, så man udnytter rammernes mange muligheder, vil det ende med en masse uforløst potentiale.
Det er heldigvis ganske undgåeligt med den rette moderator.

Når du hyrer JJ Kommunikation til at moderere din debat, er du garanteret en professionel ordstyrer. En ordstyrer med journalistisk baggrund, strategisk tilgang og mange års virke som kommunikationsrådgiver. På den måde sparer du tid og ressourcer på research, forberedelse, etc. og kan i stedet koncentrere dig om din egen kerneopgave – så klarer vi resten.

Få en professionel ordstyrer

Værdien af en professionel moderator er ikke til at tage fejl af. Med en dygtig moderator fra JJ Kommunikation får du en stærk formidler og ordstyrer. Moderatoren bidrager til at binde et arrangement sammen og fastholde både debatdeltagere og publikum. Det sikrer en bedre koncentration, skarpere formidling, fastholdelse af publikum og giver plads til nuancering.

Med en JJ Kommunikation moderator ved roret kan du være sikker på, at dit arrangement ikke kun bliver vellykket, men også meningsfuldt og uforglemmeligt for alle involverede.

Debattens vigtigste rolle

En moderator er en vigtig rolle, der sikrer en god debat med sin uvildighed og professionalitet, og som har ansvaret for, at alle paneldeltagere bliver hørt og kommer til ordre. Det er den gode debat, der struktureres af en moderator, der tør træde i karakter undervejs og stille kritiske spørgsmål og som opererer i en balance mellem at være synlig og usynlig. Og så er én af de fornemste opgaver for en moderator at inddrage publikum, så der bliver skabt en levende debat med spørgsmål og kommentarer samtidig med, at der gives en følelse af rum og retning.

At være moderator er en disciplin, der stiller strenge krav til moderatoren på områder som forberedelse, konceptualisering og sprogets udformning i arbejdet med at skabe den ideelle oplevelse for både deltagere og publikum.

Den knivskarpe moderator er én, der med baggrund i strategisk kommunikation bruger sin viden om emnet til at stille indgående spørgsmål, udfordre synspunkter og supplere debatten med både fakta og problemstillinger.

moderator jj kommunikation

Book et foredrag

JJ Kommunikation er mange virksomheders foretrukne kursusudbyder. Vi tilbyder kurser om Facebook, Instagram, LinkedIn, SEO, content marketing, InDesign, og meget mere. Et bærende element i vores kurser er den aktive workshop-del, hvor kursusdeltagere selv sidder med fingrene i maskineriet og afprøver den nye viden gennem praktiske øvelser.
Men det er ikke alle, der er interesserede i kursus-formatet, og derfor tilbyder vi naturligvis også foredrag om de samme emner i nogle andre rammer.

Vores foredrag skræddersys til jer

Vores foredrag er for virksomheder, organisationer og netværk, der ønsker at samle kunder, kolleger og samarbejdspartnere til en time eller tos oplæg om eksempelvis sociale medier, SEO, content marketing, AI, employer branding, kommunikation om CSR og bæredygtighed eller lignende, hvor vi dykker ned i tidens trends og tendenser, disciplinernes teori og praksis, fordele og ulemper og meget mere.
Vi tilpasser vores foredrag til jeres ønsker om emner og fokusområder, så vi er sikre på, at I får den bedst mulige oplevelse – og den mest brugbare viden for netop jeres udgangspunkt.

Vores foredrag både inspirerer, informerer og underholder

Når JJ Kommunikation er foredragsholder får I:

  • Et opdateret og knivskarpt indblik
  • Dybdegående viden om både teori og praksis
  • Bedre forståelse af potentialer og udfordringer
  • Gode råd, tips og tricks