Søgemaskine marketing

Søgemaskine marketing er vigtigt, hvis du gerne vil have succes med din virksomhed eller organisation på nettet.

Søgemaskine marketing er egentlig et paraply-begreb, som dækker over en række markedsføringsdiscipliner, der alle har sin base i markedsføring i søgemaskiner som Google. Det er for eksempel Google Ads-annoncering, SEO (søgemaskineoptimering), content marketing og bannerannoncer.

Få mere information om

En uundværlig marketingdisciplin

Grundlæggende kan vi opdele SEM (søgemaskinemarketing) i to siloer: SEO og SEA. 

SEO er Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering), som handler om at øge synligheden af din hjemmeside i søgemaskinernes organiske resultater på udvalgte og relevante søgeord.

SEA er Search Engine Advertising (søgemaskineannoncering), som er et udtryk for betalt annoncering i søgemaskinerenes resultater. Her kan man købe sig til gode placeringer i Google.

Mange tror, at den ene disciplin kan erstatte den anden, men faktisk er der store fordele i at bruge begge simultant og lade dem komplementere hinanden.

Det vigtigste at huske er dog, at veludført SEO er altafgørende for successen for SEA.

Vidste du…

At næsten 80% af af besøgende på danske websites kommer fra Google? 

Hvis ikke du allerede er i gang med din online marketing, så er det i hvert fald et meget markant incitament.

Den stærke tilstedeværelse i søgemaskinernes søgeresultater kan være med til at sikre, at din målgruppe kan finde dig – baseret på de rigtige søgeord.

Brug søgemaskine marketing
strategisk og målrettet

Det digitaliserede samfund kræver, at enhver virksomhed inkorporerer søgemaskine marketing som en del af deres kommunikations- og markedsføringsplaner. En strategi for søgemaskine marketing er en målrettet brug af ressourcer, så du bedst kan sikre, at indsatsen skaber branding, konverteringer, vækst og synlighed.

Peter William Fage Jørgensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 2011 6454
SEO Case med Formue og investeringspleje

Søgemaskine marketing med JJ Kommunikation

Lyt ikke bare til os, lyt til vores kunder!

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere synlighed i Googles søgeresultater? Vil du vide, hvad andre virksomheder har fået ud af at have os som bureaupartner på Google Ads og SEO?

I et løbende samarbejde og tæt dialog med Formue- & Investeringspleje arbejder vi strategisk med SEO på deres website. Vi sørger for løbende at optimere efter de helt rette søgeord, så F&I får den rette trafik.