Gør karriere hos JJ Kommunikation?

Hos JJ Kommunikation lever vi af vores faglighed og evne til at holde os opdateret på alle aspekter af værdiskabende kommunikation og marketing. Det kræver ambitiøse medarbejdere, der brænder for netop deres speciale, og som har ambitionerne og kompetencerne til at løfte os opad og fremad. Til gengæld får du gode muligheder for at præge vores forretning og din egen personlige udvikling.

Som en del af holdet hos JJ Kommunikation, er du samtidig en del af en professionel familie. Vores fællestræk er, at vi tænker strategisk, er ansvarsbevidste, sociale og agile. Hos os er beslutningsvejene korte, og der er ikke langt fra idé til handling. Vi tror på, at man skal spille hinanden bedre og løfte i flok. På den måde opnår vi resultater, som vi ellers ikke ville opnå. Vil du også være med på rejsen?

Vi tilbyder

 • Spændende kunder og projekter
 • Personlig og faglig udvikling
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • En uformel og spændende hverdag
 • Jordens mest bedårende kontorhund

Sådan siger medarbejderne

Mød Anders Kampmann

Kommunikationsrådgiver med særlig viden indenfor CSR og bæredygtighed.

Mød Nikolaj Ditlev Andersen

Digital grafisk designer med speciale i digital design og visuel branding
Mød Søren Jelsdal

Mød Søren

Mød webudvikler og UX-designer Søren Larsen Jelsdal

Sådan ansætter vi

Stærke kandidater – nyuddannede eller erfarne – er altid velkommen hos os.

Vores rekrutteringsproces

Vi vil gøre alt for, at både du og vi kan se potentialet i samarbejde. Det er vores erfaring, at begge parter får mest ud af samarbejdet, hvis alle er afklarede med, hvad der bliver sagt ja til.

Uanset stillingen foregår ansøgningsprocessen på samme måde og følger disse punkter:

 1. Du sender din ansøgning og CV.
 2. Hvis du bliver indkaldt til samtale, vil denne blive afholdt med direktør, Mariann Jensen
  og chefrådgiver, Jan Jensen.
 3. De kandidater der går videre efter samtalen vil modtage en faglig test. Testen varer typisk fire timer og vil indeholde en opgave, som svarer til den stilling, du har søgt.
 4. Du vil derefter blive indkaldt til samtale nummer to, hvor opgaven vil blive gennemgået. Derudover er der plads til spørgsmål fra både din og vores side.
 5. Forhandling af vilkår og kontrakt med den udvalgte kandidat.
Hvad skal min ansøgning indeholde?

Vi er en kreativ virksomhed, og vi modtager derfor gerne kreative forslag. En ansøgning må derfor både være på tekst eller video.
Vi vil gerne høre noget om dig! Fortæl os om hvorfor netop du er den rette til stillingen. Det er i den forlængelse oplagt, hvis vi må se eller høre om eksempler på tidligere arbejde.
Du er også altid velkommen til at ringe til os inden, at du sender os din ansøgning, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Har vi ingen opslåede stillinger, som matcher dine kompetencer?

Frygt ej! Vi er altid på udkig efter nye kompetencer til at supplere vores team.

Send os en uopfordret ansøgning på info@jjkommunikation.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kulturen hos JJ Kommunikation

Hverdagen i kontoret hos JJ Kommunikation er uformel og dynamisk.

Hos os er det vigtigt, at vi er gode mod hinanden, og at man forstår vigtigheden i at hjælpe hinanden til at blive endnu bedre.

Vi behandler kunderne som om, at vi er en del af deres virksomhed. Kun på den måde skaber vi størst værdi. Det er for os altafgørende, at alle vores kunder oplever, at de hele tiden kommer i første række.

Når vores kunder træder ind ad døren, vil de kunne opleve meget forskellige hverdage. Nogle dage vil man kunne høre en knappenål ramme gulvet, og andre gange vil stemningen være høj – enten uformel eller ved større, faglige diskussioner.

Vi er en kreativ virksomhed, og her skal der være plads til, at idéer og løsninger kan vendes med kolleger i et åbent og ærligt forum.

  Karrieremuligheder hos JJ Kommunikation

  Vil du gerne gøre karriere hos JJ Kommunikation? Vi er jævnligt på udkig efter nye kompetencer til at supplere vores team.

  Alle ledige stillinger slås op her og på vores sociale medier.

  Du kan også sende en uopfordret ansøgning til direktør Mariann Jensen på info@jjkommunikation.dk

  Vi ser frem til at høre fra dig.