Brand- og produktvideo

Brug visuel storytelling til at udtrykke dit brand

Vil du vide mere om dine muligheder med video? 

Hos JJ Kommunikation tilbyder vi videoproduktion af mange, forskellige typer videoer til forskellige formål og kanaler, som hjælper med at fortælle din virksomheds historie, vision, mission, værdier, ydelser og produkter på bedst mulig vis. Sådan sørger vi for at skabe det bedste billede af din virksomhed i både ekstern- og intern kommunikation for både kunder, potentielle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

3 fordele ved brand- og produktvideoer

  • Gør komplekse budskaber let forståelige
  • Fang og fasthold dine kunders opmærksomhed
  • Øg din synlighed

Profilvideo – Præsentér din virksomhed

Vores profilvideoer er skabt til at præsentere din virksomhed på en engagerende måde. Vi fremstiller en fortælling, der viser dine værdier og mål, mens vi giver dine kunder og potentielle medarbejdere et dybere indblik i, hvem I er, og hvad I står for. Med andre ord er de profilvideoer skabt til at vise din virksomheds kernefortælling. Profilvideoer er en fremragende måde at opbygge tillid og efterlade et varigt indtryk. Derudover er det en god måde for din virksomhed at få eksponering.

90%

af forbrugerne bruger brand-og produktvideoer i en købsbeslutning

Neil Patel, 2017

Nikolaj Ditlev Andersen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital grafisk designer og webudvikler

4659 0550 2011 6275

Instruktions-/Explainer-video – Forklar hvordan I løser udfordringer

Instruktions- og explainer-videoer er perfekte til at demonstrere, hvordan dine produkter eller tjenester fungerer – og hvordan netop jeres virksomhed løser jeres kunders udfordringer. Vi bruger visuelle elementer og klare forklaringer for at gøre det nemt for dine kunder at forstå dit budskab og den værdi, du skaber. Explainervideoer er ideelle til at reducere forvirring og forbedre brugeroplevelsen – og tage din målgruppe skridtet videre i købsrejsen.

Produktvideo – Præsentér dine produkter bedst muligt

Vores produktvideoer er skræddersyede til at fremvise dine produkter på den mest attraktive måde. Vi fokuserer på at vise produktets unikke funktioner og fordele, så dine kunder føler sig tiltrukket og motiveret til at købe. Produktvideoer er kraftfulde salgsværktøjer, der kan øge din konverteringsrate og dit salg – og løfte din bundlinje.

Employer-/Branding-video – Tiltræk kvalificerede kandidater

Employer- og branding-videoer hjælper med at styrke dit virksomhedsimage og tiltrække topkvalificerede kandidater. Vi fokuserer på at præsentere din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads og fremhæve de attraktive aspekter af din arbejdskultur. Employer brandingvideoer er værdifulde for at tiltrække ny, kvalificeret arbejdskraft og fastholde dygtige og arbejdsomme medarbejdere.

114%

øget salg med produktvideoer

Neil Patel, 2017

Event-video – Fang de værdifulde øjeblikke

Event-videoer fanger øjeblikke og stemningen fra dine begivenheder og events. Vi dokumenterer dine vigtige øjeblikke, konferencer, seminarer og kundearrangementer for at bevare minderne og dele dem med dit publikum. Event-videoer er også effektive til at fremme kommende arrangementer og skabe opmærksomhed og øge interessen.