Website

Dit website er mere end et online udstillingsvindue

Ofte er websitet det første sted, din målgruppe møder din virksomhed. Brugervenligheden og layoutet på dit website spiller altså en afgørende rolle for det indtryk, du efterlader hos din målgruppe. Vi hjælper dig med at designe og kode dit website eller webshop, så dine kunder guides trygt gennem købsrejsen.

3 fordele ved et professionelt website

  • Giv et professionelt førstehåndsindtryk
  • Opnå bedre placeringer i Googles søgeresultater
  • Konvertér flere besøgende til leads og til salg

85% forbrugere bruger internettet til informationssøgning inden et køb

Status Labs, 2019

Hvorfor er webdesign vigtig?

Størstedelen af forbrugere i dag søger information om din virksomhed, produkter og omtale online, inden de foretager en købsbeslutning. Dine potentielle kunders kunderejse starter derfor ofte på dit website. Det er vigtigt, websitet giver din målgruppe den information, de søger, så de ikke vælger konkurrenten frem for dig. Også konverteringsraten er stærkt påvirket af webdesignet. Hos JJ Kommunikation designer vi ikke kun online visitkort – men inbound marketing kanaler med fokus på brugervenlighed.

Kontakt os

Konvertér flere leads til salg

Brugervenligheden på dit website er afgørende for din mulighed for at konvertere besøgende på dit websites til salg af dine produkter eller services. Hos JJ Kommunikation arbejder forskellige specialister med at optimere dit website. Vores digitale designere og webudviklere løfter dit eksisterende website eller bygger et nyt op fra bunden i et design skræddersyet til dig. Kommunikationsspecialisterne målretter dine webtekster og budskaber til netop din målgruppe, samtidig med at vores grafiske designere sørger for et professionelt og indbydende layout.

Kontakt os

[getMedarbejder title=christian-hansen ekspert]

seo-analyse

Få topplaceringer i Google

Brugervenligheden er også et vigtigt parameter for Google. Når du optimerer brugervenligheden på dit website, forbedrer du samtidig dine placeringer i Googles søgeresultater. Der er mange parametre på dit website, der spiller en rolle for Google, når de indekserer dit website. Google lever af at give deres brugere relevante informationer. Der er derfor alfa og omega, at indholdet på dit websites er relevant for din målgruppe. Når Google vurderer relevansen af et website, kigger de blandt andet på interaktionen, loadhastigheden og brugervenligheden.

Vil du vide mere om søgemaskineoptimering (SEO)?

Bliv klogere på SEO

Hvorfor er mobilvenlig vigtig?

Når du skal søge information om en virksomhed eller et produkt, tager du ofte bare mobilen op af lommen og indtaster din søgning. Det er både hurtigt og nemt. De mobile søgninger har for længst overhalet desktopsøgningerne, og mobilvenligheden af dit website er i dag vigtigere end nogensinde før. Selv Google er med Mobile First begyndt at belønne mobilvenlige websites med topplaceringer blandt søgeresultaterne.

Lad os opbygge og optimere mobilversionen af dit website. Hos JJ Kommunikation er vi specialister i mobilvenlige websites og har solid erfaring i opbygning og optimering af mobilsider.

Kontakt os

89%

undlader at besøge eller har annulleret et køb hos websites med dårlig brugervenlighed

Google, 2017

Seneste blogindlæg

Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021 - JJ Kommunikation
Dato: 22. februar 2021

Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021

Mennesker køber af mennesker og B2B-virksomheder er blevet vant til gode...

Mobiloptimering er alfa og omega i 2021 - JJ Kommunikation
Dato: 30. december 2020

Mobiloptimering er alfa og omega i 2021

Brugeradfærden stiller højere og højere krav til dit webdesign. Det er...

Lille hængelås med en stor betydning - JJ Kommunikation
Dato: 29. december 2020

Lille hængelås med en stor betydning

Har du tænkt over, at den lille symbolske hængelås til venstre for din URL...

Kickstart dit salg med et nyt website - JJ Kommunikation
Dato: 27. december 2020

Kickstart dit salg med et nyt website

Hvis du drømmer om, at din virksomheds salg skal nå nye højder i 2021, er...


Se alle blogindlæg