Website

Dit website er mere end et online udstillingsvindue

Ofte er websitet det første sted, din målgruppe møder din virksomhed. Brugervenligheden og layoutet på dit website spiller altså en afgørende rolle for det indtryk, du efterlader hos din målgruppe. Vi hjælper dig med at designe og kode dit nuværende website eller webshop, så dine kunder guides trygt gennem købsrejsen. Vi kan også hjælpe med at opbygge et professionelt nyt website.

3 fordele ved et professionelt nyt website

  • Giv et professionelt førstehåndsindtryk
  • Opnå bedre placeringer i Googles søgeresultater
  • Konvertér flere besøgende til leads og til salg
85% forbrugere bruger internettet til informationssøgning inden et køb Status Labs, 2021

Hvorfor er webdesign vigtig?

Størstedelen af forbrugere i dag søger information om din virksomhed, produkter og omtale online, inden de foretager en købsbeslutning. Dine potentielle kunders kunderejse starter derfor ofte på dit website.

Det er vigtigt, websitet giver din målgruppe den information, de søger, så de ikke vælger konkurrenten frem for dig. Også konverteringsraten er stærkt påvirket af webdesignet. Hos JJ Kommunikation designer vi ikke kun online visitkort – men inbound marketing kanaler med fokus på brugervenlighed.

Få topplaceringer i Google

Brugervenligheden er også et vigtigt parameter for Google. Når du optimerer brugervenligheden på dit website, eller tænker det ind fra start på et nyt website, forbedrer du samtidig dine placeringer i Googles søgeresultater. Der er mange parametre på dit website, der spiller en rolle for Google, når de indekserer dit website. Google lever af at give deres brugere relevante informationer.

Det er derfor alfa og omega, at indholdet på dit website er relevant for din målgruppe. Når Google vurderer relevansen af et website, kigger de blandt andet på interaktionen, loadhastigheden og brugervenligheden.

Vil du vide mere om søgemaskineoptimering (SEO)?

Konvertér flere leads til salg med et nyt website

Brugervenligheden på dit website er afgørende for din mulighed for at konvertere besøgende på dit website til salg af dine produkter eller services. Hos JJ Kommunikation arbejder forskellige specialister med at optimere dit website.

Vores digitale designere og webudviklere løfter dit eksisterende website eller bygger et nyt website op fra bunden i et design skræddersyet til dig. Kommunikationsspecialisterne målretter dine webtekster og budskaber til netop din målgruppe, samtidig med at vores grafiske designere sørger for et professionelt og indbydende layout.

Leo Knudsen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Webudvikler og UX designer

4659 0550 3073 8089
Fundmarket case website

Webdesign og webudvikling med JJ Kommunikation

Lyt ikke bare til os, lyt til vores kunder!

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at designe og udvikle et website med UX, brugervenlighed, intuitivitet og konverteringer for øje? Vil du vide, hvordan andre organisationer og virksomheder har fået stor værdi ud af vores webdesignere og webudvikleres sans for æstetik og funktionalitet?

JJ Kommunikation har hjulpet Fundmarket med design og udvikling af deres online investeringsplatform.