Website

Websitet er virksomhedens digitale visitkort

Ofte er websitet det første sted, din målgruppe møder din virksomhed. Brugervenligheden og layoutet på dit website spiller altså en afgørende rolle for det indtryk, du efterlader hos din målgruppe. Vi hjælper dig med at designe og kode dit website eller webshop, så dine kunder guides gennem købsrejsen.

3 fordele ved et professionelt website

  • Brug dit website som et online udstillingsvindue
  • Opnå bedre placeringer i Googles søgeresultater
  • Konvertér flere besøgende til leads og til salg

85%af forbrugere bruger internettet til informationssøgning inden et køb

Status Labs, 2019

Dit online udstillingsvindue

Dit website fungerer som dit online udstillingsvindue, hvor du har fuld kontrol over dine budskaber og dit indhold. Størstedelen af forbrugere i dag søger information online om din virksomhed, produkter og omtale, inden de foretager en købsbeslutning. Det er vigtigt, at dit website giver din målgruppe den information, de søger, så de ikke vælger konkurrenten frem for dig.

Et gennemarbejdet website er ikke kun vigtigt for dig med online salg. Webrooming er blevet en integreret del af forbrugeradfærden hos den moderne forbruger. Med andre ord søger forbrugerne i dag i høj grad information online, inden de foretager et offline køb. Udarbejdelse og optimering af et professionelt website er derfor også vigtigt for dig, der ikke sælger dine produkter eller services online.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Webdesign og udvikling fra A-Z

Brugervenligheden på dit website er afgørende for din mulighed for at konvertere besøgende på dit websites til salg af dine produkter eller services. Hos JJ Kommunikation arbejder forskellige specialister med at optimere dit website. Vores digitale designere og webudviklere løfter dit eksisterende website eller bygger et nyt op fra bunden i et design skræddersyet til dig. Kommunikationsspecialisterne målretter dine webtekster og budskaber til netop din målgruppe, samtidig med at vores grafiske designere sørger for et professionelt og indbydende layout.

Kontakt os og hør mere om websites

89%af forbrugere i undlader at besøge eller har annulleret et køb hos websites med dårlig brugervenlighed

Google, 2017

Konvertér flere leads til salg

Brugervenligheden er også et vigtigt parameter for Google. Når du optimerer brugervenligheden på dit website, forbedrer du samtidig dine placeringer i Googles søgeresultater. Der er mange parametre på dit website, der spiller en rolle for Google, når de indekserer dit website. Google lever af at give deres brugere relevante informationer. Der er derfor alfa og omega, at indholdet på dit websites er relevant for din målgruppe. Når Google vurderer relevansen af et website, kigger de blandt andet på interaktionen, loadhastigheden og brugervenligheden.

Vil du vide mere om søgemaskineoptimering (SEO)?

Bliv klogere på SEO

Topplaceringer med mobilvenlighed – Mobile First

Når du skal søge information om en virksomhed eller et produkt, tager du ofte bare mobilen op af lommen og indtaster din søgning. Det er både hurtigt og nemt. De mobile søgninger har for længst overhalet desktopsøgningerne, og mobilvenligheden af dit website er i dag vigtigere end nogensinde før. Selv Google er med Mobile First begyndt at belønne mobilvenlige websites med topplaceringer blandt søgeresultaterne.

Lad os opbygge og optimere mobilversionen af dit website. Hos JJ Kommunikation er vi specialister i mobilvenlige websites og har solid erfaring i opbygning og optimering af mobilsider.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

[getMedarbejder title=jonas-borneland-hansen ekspert]

Seneste blogindlæg

5 tips til den gode årsrapport - JJ Kommunikation
Dato: 10. februar 2020

5 tips til den gode årsrapport

Ender din årsrapport direkte i papirkurven hos dine modtagere? Vi har...

Hvad er face-to-face marketing – og hvorfor er det vigtigt i 2020? - JJ Kommunikation
Dato: 7. februar 2020

Hvad er face-to-face marketing – og hvorfor er det vigtigt i 2020?

En ny messesæson står for døren, og det er nu, du skal i gang, hvis din...

En årsrapport er mere end tørre tal - JJ Kommunikation
Dato: 8. januar 2020

En årsrapport er mere end tørre tal

Er årsrapporten blot endnu en årlig pligtopgave? Så griber du formentligt...

De største social media trends i 2020 - JJ Kommunikation
Dato: 6. januar 2020

De største social media trends i 2020

Har du nogensinde spekuleret over hvilke trends, der vil dominere i...


Se alle blogindlæg