Professionelle fotos

Styrk dit brand med professionelle fotos på alle kanaler

Skab blikfang og højere engagement med fotos, der understøtter din visuelle kommunikation. Vi varetager fotoshoot og redigering af professionelle fotos, der skaber brandgenkendelse hos din målgruppe. Professionelt billedmateriale på dit website – og andre kommunikationskanaler – er afgørende for, at din virksomhed fremstår autentisk og troværdig.

3 fordele ved professionelle fotos

  • Skab blikfang
  • Understøt din visuelle kommunikation og dit brand
  • Få højere engagement på sociale medier

Ét billede siger mere end tusind ord

Når du bruger professionelle fotografer til at tage flotte, strømlinede fotos, er det med til at fortælle en historie om din virksomhed. Når virksomheder som din gør sig umage med den visuelle profil, er det med til at skabe et tillidsvækkende billede hos målgruppen.

Professionelle fotos er en vigtig nøgle til at sikre din virksomheds visuelle identitet.  For både B2B-, B2C-, større- og mindre virksomheder er fotos med til at skabe brandgenkendelse, sælge varen og få målgruppen til at huske dig. Mennesker husker billeder bedre end ord, så dine brandfotos skal kunne skille sig ud og styrke dit budskab. Det sørger vi for.

65%

kan genkalde visuelt content tre dage efter eksponering

HubSpot, 2018

2,3X

højere engagement på Facebook-opslag med fotoindhold

HubSpot, 2018

Tiltræk målgruppen med fotos

Mennesker køber med øjnene og med følelserne. Når din målgruppe føler sig draget af din virksomheds visuelle profil, har din branding virket. De gode og professionelle fotos, der sikrer en rød tråd mellem visuel identitet, værdier og produkter, er dem, der tiltrækker din målgruppe. Den type fotos hjælper vi med.

Sammen med vores professionelle fotografer lægger vi en strategi, giver kreativ sparring og sikrer en værdifuld fotografering. Gennem strømlinede fotos kommunikerer vi, hvem I er, hvad der gør jer unikke, hvad I kan – og hvordan det er at være jeres kunde.

Vi tager dig hele vejen fra kreativ idéudvikling til fotoshoot og færdige fotos i både høj opløsning (til print) og i lav opløsning (til web), som du kan bruge til branding på alle dine kanaler – både trykte og digitale.

Rutinerede og specialiserede fotografer

Hos JJ Kommunikation har vi et landsdækkende samarbejde med rutinerede og specialiserede fotografer, som løser alle fotoopgaver. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Medarbejderportrætter
  • Stemningsbilleder til websitet eller anden markedsføring
  • Produktfoto
  • Reportagefoto
  • Dronefoto

Vi rådgiver dig om brugen af fotos, så du sikrer sammenhæng mellem foto, tekst og grafisk opsætning.

Hos JJ Kommunikation behøver du kun ét bureau til varetagelsen af dine kommunikationsopgaver. Vores journalister, kommunikationsrådgivere og grafiske designere arbejder tæt sammen med vores fotografer på en samlet kommunikationsløsning skræddersyet til din virksomhed.

Saml dine kommunikationsopgaver hos os.

Jan B. Jensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Indehaver, chefrådgiver

4659 0550 2011 8550