Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre din brugeroplevelse, servicere dig med relevant indhold og øge værdien af annoncer målrettet dine præferencer. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde tidligere givet samtykke. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Brugen af cookies er nødvendig for at få websitet til at fungere. Cookies er hverken ulovlige eller farlige og kan ikke indeholde skadelig kode, der kan ødelægge noget på din enhed.

Cookies på jjkommunikation.dk

jjkommunikation.dk anvender cookies til statistik, personalisering og markedsføring.

Tekniske cookies er nødvenlige for, at websitet fungerer optimalt. Disse cookies har ingen betydning for din privatsfære, da de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre websites.

Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektivitet af websites. Disse cookies har oftest ingen eller meget lille betydning for din privatsfære, da de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre websites.

Personaliserede cookies indsamler oplysninger ved at følge dig rundt på vores website. Personaliserede cookies bruges til at give dig mere målrettet og relevant indhold, hvorfor de kan ses som en service. Der er ikke tale om indsamling af oplysninger til brug i markedsføring.

Markedsføringscookies er cookies, der bruges i et kommercielt henseende til målretning af annoncer. Disse cookies indsamler oplysningerne om dine interesser, vaner og aktiviteter. Oplysningerne bruges til målretning af annoncer.

Websitet indeholder tredjepartscookies, der kan variere i omfang. Du kan se vores cookiedeklaration nederst på siden.

Afvisning af cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies i dine browserindstillinger.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, bør du være opmærksom på, at der er mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at vores website kan huske de valg, du foretager.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde tidligere givet samtykke her under.

Cookiedeklaration

Navn Udbyder Udløb Type
_ga Google Analytics To år Statistik
_gid Google Analytics En dag Statistik
_gat_UA-60528425-1 Google Analytics Et minut Statistik
UserMatchHistory LinkedIn En måned Markedsføring
lang JJ Kommunikation Teknisk
lidc LinkedIn En dag Teknisk
_fbp Facebook To måneder Markedsføring
fr Facebook To måneder Markedsføring
Lang JJ Kommunikation Teknisk
bcookie LinkedIn To år Teknisk
bscookie LinkedIn To år Markedsføring
Lissc JJ Kommunikation Et år Teknisk

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment med mere videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies oven for. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, såsom navn og e-mail, vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@jjkommunikation.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

JJ Kommunikation ApS
Trekroner Centervej 57, 1. tv.
4000 Roskilde

Telefon: +45 4659 0550

E-mail: info@jjkommunikation.dk