Formue & Investeringspleje A/S

Uvildig formuepleje og værdiskabende økonomisk overblik

Visuel identitet, website, print og digital marketing. JJ Kommunikation har et fast samarbejde med Formue & Investeringspleje, hvor vi efter behov hjælper med opsætning af nyhedsbreve, PR- og pressemeddelser, digital- og printmarketing og vedligeholdelse af deres website fogi.dk.

Formue & Investeringspleje A/S har i en årrække indgået i et fast samarbejde med os. Gennem årene har vi hjulpet dem med en bred palet af forskellige marketing- og kommunikationsindsatser – både online og offline.

Som én af Danmarks førende formueforvaltere med mange år i branchen, er det afgørende, at Formue- & Investeringspleje har et professionelt og kompetent bureau bag sig, der kan sikre både kendskabsgraden, en digital tilstedeværelse og den generelle tone-of-voice i alle henseender. Og det kan vi.

Vores samarbejde med Formue- & Investeringspleje A/S strækker sig over forskellige typer markedsføring. En stor del af arbejdet består af profilering af medarbejdere, nyheder, o.lign., når Formue- & Investeringspleje A/S for eksempel ansætter nye mennesker, når de udvider med nye afdelinger, afholder arrangementer, o.lign. Her er det vores opgave at sprede budskabet både online og offline. Det betyder, at vi udarbejder pressemeddelelser, trykte- og digitale annoncer, nyhedsbreve, trykte- og digitale invitationer, og meget andet.

Når Formue- & Investeringspleje A/S ønsker at udvide brandkendskabet, er det os, der udarbejder en strategi og eksekverer herefter. Senest er det ønsket om at yde kendskabet til virksomheden blandt nye målgrupper, hvor det er vores opgave at lægge en plan for strategisk, digital tilstedeværelse og branding. Det gør vi blandt andet gennem LinkedIn – både organisk indhold og annoncering.

Vil du lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med LinkedIn markedsføring?