Google Ads annoncering

Styrk dit online-salg med Google Ads

Google Ads annoncering hører ind under det, der kaldes SEA (Search Engine Advertising). Her er det annoncer i googles søgeresultater, vi arbejder med. De primære fordele ved Google Ads annoncering er, at man som virksomhed kan købe sig til topplaceringer og hurtigt få indsigt i, hvilke søgeord og budskaber, der performer bedst.

Lad os håndtere dine annoncer og konvertere dine besøgende til online-salg, mens du fokuserer på din forretning.

3 fordele ved Google Ads annoncering

  • Led kunderne direkte til konvertering
  • Stryg til tops i Googles søgeresultater
  • Sælg mere på dit website eller webshop

Størst mulige Return on Ad Spend

Google Ads annoncering er for dig, der vil have mere trafik, flere konverteringer og flere tilbagevendende kunder på din webshop eller dit website.

Med Google Ads annoncering kan du ligge nr. 1 på Google nu og her. Hos os får du opsat og målrettet annoncerne specifikt til dine kunder og målgrupper, så du altid får det størst mulige ROAS (Return on Ad Spend).

Sammen afklarer vi, hvilken type annoncekampagne, der rammer netop din målgruppe og dit budget – uanset, om det er en klassisk tekstannonce, shoppingannonce, displayannonce, remarketingannonce eller videoannonce.

Er du klar til at booste dit salg med Google Ads annoncering?

27,6%
af alle kliks går til det første søgeresultat på Google

BACKLINKO, 2022

50%

højere konvertering med Google Display Ads, end med organisk trafik

Google, 2018

Få 100 % kontrol over dit budget

Med Google Ads annoncering betaler du kun, når nogen klikker på din annonce (CPC), og du betaler bagudrettet for resultaterne. Vi kan til enhver tid justere op og ned for klikbudgettet i dine Google Ads-kampagner, så du aldrig bruger mere, end der er behov for. En anden fordel er også, at du her netop kan stoppe kampagnerne hurtigt, hvis ikke de performer som ønsket.

Vi anbefaler altid, at vi får koblet din Google Ads-konto til et datastudio. Det giver mulighed for at trække rapporter med detaljereret statistisk overblik over, hvordan dine kampagner performer sammenholdt med den organiske trafik på dit website eller din webshop.

Vores Google Ads-specialister tilbyder hjælp til opsætning og løbende optimering og rapportering af aktiviteterne på din webshop eller dit website i Google Ads.

Derfor skal du ligge på side 1 i Google

94 % af alle brugere leder aldrig videre end side 1 i Googles søgeresultater. Det er med andre ord ligegyldigt at ligge på side 2 eller derunder.

Alt efter, hvilken branche du opererer i, kan konkurrencen om de gode placeringer i Google være rigtig hård. Uanset hvor stærk din søgemaskineoptimering (SEO) er, kan det være umuligt at opnå en organisk topplacering.

Med Google Ads sikrer vi, at du hurtigt stryger til tops og bliver synlig på præcis de ord, din målgruppe søger efter.

Peter William Fage Jørgensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 2011 6454

Få en Google Ads-aftale

Du har flere muligheder for at indgå et samarbejde om din Google Ads annoncering med JJ Kommunikation:

Vi kan tilbyde en fastaftale, hvor vi løbende opsætter, overvåger og optimerer kampagner til en fast månedlig ydelse.

Vi kan opsætte dine kampagner til timepris,
når du har et behov.

Kontakt os for mere information om Google Ads, vores samarbejdsaftaler, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at styrke jeres online salg.