Instagram

Sæt turbo på din markedsføring med Instagram

Instagram er – ligesom Facebook – et socialt medie, men her er præmissen anderledes. På Facebook interagerer vi primært med venner og familie, men på Instagram interagerer vi i langt højere grad med offentlige personer, brands og virksomheder. Og det er en fordel for dig.

Som virksomhed med en strategisk tilgang til Instagram i marketingmixet, er der altså et stort potentiale for at nå din målgruppe på en af verdens største sociale medieplatforme.

5 fordele ved Instagram for virksomheder

  • Øg din virksomheds synlighed
  • Få mere trafik til dit website eller webshop
  • Skab flere salg og øget konverteringsrate
  • Skab et community af følgere og kunder
  • Opbygge brandidentitet

Brug platformen som et udstillingsvindue online

Med indsigt i Instagram som strategisk markedsføringskanal og professionelle værktøjer, der sikrer, at din virksomhed får succes – både gennem organisk content og annoncering til 1,2 millioner danske brugere.

Hos JJ Kommunikation er vi specialister i sociale medier, og vi står altid klar til at optimere din strategi, dit indhold og dine målgrupper, så I kan ramme knap 60% af befolkningen, der hver dag er aktive på platformen.

Bliv aktivt tilvalgt på IG

Du kender det garanteret fra dig selv. Du scroller på Instagram igennem babybilleder, cappuccinoer, Ganni-huer og skovture.

Men ind i mellem fanges dit blik af et nyt spændende produkt eller brand, du ikke kender – så du går ind på profilen og kigger interesseret feed, story-highlights og Reels igennem.

Og så liker du siden.

Over tid bliver du eksponeret for opslag, stories, Reels, Lives, konkurrencer og inspirerende indhold fra virksomheden, der til sidst gør, at du lægger produktet i kurven og trykker ‘Køb’.

Sådan gør 60% af brugerne på Instagram. Så det gør din målgruppe også.

En målgruppe, der aktivt har valgt dig til, er mere værdifuld, end en målgruppe, du betaler penge for at nå ud til.

90%

af brugerne på Instagram følger mindst én virksomhed på platformen.
Det kunne være din.

SocialPilot, 2022

Instagrams mange fordele for virksomheder

I Danmark er der cirka 1,2 millioner aktive brugere, som hver dag er på Instagram for at blive inspireret og influeret af virksomheder som din. Det betyder, at det er en oplagt platform at inkludere i din marketingstrategi.

Fordelene for virksomheder er mange, når man har kompetencer til at udnytte potentialet gennem en strategisk synergi af organisk, visuelt æstetisk og værdiskabende indhold og annoncering, der rammer de relevante, segmenterede målgrupper på de helt rigtige tidspunkter.