Sundby Boldklub Women

Den amar’kanske drøm

Hos Sundby Boldklub tager de kvindefodbold seriøst. Deres mål er at give fodboldpiger modet til at drømme stort. Flere og flere får i disse år øjnene op for kvindefodbold. Sundby Boldklub Women vil være en prominent spiler i udviklingen og tage ansvar for at fremme fodbold for kvinder.  

Den øgede opmærksomhed på kvindefodbold kan mærkes ude i klubberne rundt omkring i Danmark. Den øgede tilstrømning af piger til sporten taler sit klare sprog. Kvindefodbold vil i fremtiden fylde mere i medierne, på stadion og på pigeværelserne.  

En visuel identitet, der fremmer kvindefodbold på eliteniveau 

Sundby Boldklub Women satser på kvindefodbold på eliteniveau. De har derfor oprettet et selvstændigt erhvervsnetværk, Boldværket. Her inviterer de partnere med på kvindefodboldens eksponentielle vækstrejse. Derfor tog de kontakt til JJ Kommunikation.  

Med respekt for Sundby Boldklubs mere end 100 år lange historie og stolte værdier udviklede vi en visuel identitet til Boldværket, der understøtter klubbens elitesatsning. Den nye visuelle identitet har til formål at visualiserer Sundby Boldsklub Womens kernefortælling – at inspirere piger til at drømme stort. 

En prominent spiller – også online  

Sundby Boldklub Women vil være toneangivende, når snakken falder på kvindefodbold – også online. Derfor udarbejdede vi et professionelt website med tilhørende partnerportal. Websitet fungerer som fundament for Sundby Boldklub Womens branding, rekruttering af medlemmer og anskaffelse af partnere til erhvervsnetværket.  

Websitet indeholder alle elementer, man som bruger kan forvente af et fodboldssite på eliteniveau. Kampprogram og aktuel stilling i ligaen opdateres automatisk via tredjepartsintegration. Alle spillerprofiler præsenteres professionelt.