En rød tråd mellem effektfulde præsentationer, stærke budskaber og jeres visuelle identitet

For at få succes med dine virksomhedspræsentationer, skal du tage udgangspunkt i en PowerPoint-skabelon, som er baseret på din virksomheds visuelle identitet med dit logo og din skrifttype. Præsentationen er et kraftigt værktøj til et vigtigt møde, men for at flytte en præsentation fra at være flot til at være effektfuld skal vi anerkende, at den gode præsentation kræver mere end et trylleslag, og at fede PowerPoint-slides ikke har nogen værdi, hvis de ikke kan levere budskabet.

Powerpoint slides, DreistStorgaard

Den gode præsentation kræver mere end et trylleslag, og at fede PowerPoint-slides ikke har nogen værdi, hvis de ikke kan levere budskabet.

Vi giver dine præsentationer mere værdi

Du kender det helt sikkert – den klassiske PowerPoint-præsentation med en masse tekstbokse, nogle billeder og måske et par animerede effekter.

Hos JJ Kommunikation vil du møde nogle eksperter, som tænker anderledes – vi begrænser os ikke af de almindelige designmuligheder i PowerPoint. Vi undersøger, hvem din virksomhed er, og hvad du gerne vil udtrykke med din præsentation.

Vi tilbyder hele pakken af grafiske designere og kommunikationskonsulenter. Det sikrer dig, at du kan få den hjælp, som du har behov for – om det blot er en grafisk skabelon, eller om det er tekster og budskaber.

Præsentationen der skaber tillid og troværdighed

Hos JJ Kommunikation har vi specialiseret os i kommunikation om bæredygtighed og CSR-kommunikation. Har du brug for hjælp til at fortælle om din virksomheds CSR-strategi, så ring eller skriv til Jan Jensen.

Jan B. Jensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Indehaver, chefrådgiver

4659 0550 2011 8550