Brand- og produktvideo

Gør dine budskaber let spiselige med professionelle brand- og produktvideo

Brand- og produktvideoer kan benyttes på tværs af dine mediekanaler og fanger og fastholder dine kunders opmærksomhed. Understøt din strategiske kommunikation og bliv mere synlig med levende billeder eller animationsvideo. Lad JJ Kommunikation hjælpe dig i mål med dit næste videoprojekt.

3 fordele ved brand- og produktvideoer

  • Gør komplekse budskaber let forståelige
  • Fang og fasthold dine kunders opmærksomhed
  • Øg din synlighed

Understøt din strategiske kommunikation

Brand- og produktvideoer understøtter og styrker din strategiske kommunikation. Du kan på få sekunder servere dine budskaber, værdier og produkter eller services på en lækker og let tilgængelig måde for din målgruppe. Brand- og produktvideoer inviterer din målgruppe til at interagere med din virksomhed og har en speciel evne til at tale til vores sanser og følelser.

Videoproduktion er ofte omstændelig og tidskrævende. Hos JJ Kommunikation varetager vi din videoproduktion fra A til Z, så du kan koncentrere dig om din forretning og det, du gør bedst. Vi tager os med andre ord af alt fra udvikling af storyboard og manus til casting, klip og redigering. Og meget mere. Vi producerer alt fra brand- og produktvideoer til animations-, kampagne- og eventvideoer over hele landet.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

90%

af forbrugerne bruger brand-og produktvideoer i en købsbeslutning

Neil Patel, 2017

Jesper Roland Hermansen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Film- og tv-tilrettelægger

4659 0550 2011 6275

Gør komplekse budskaber let spiselige

Video er det ideelle redskab til at gøre svære og komplekse budskaber let spiselige for målgruppen. Undersøgelser viser, at op til 90 procent af forbrugere aktivt bruger brand- og produktvideoer i deres købsbeslutning.

Hos JJ Kommunikation er vi specialister i at formidle dit budskab til netop din målgruppe. Vores film- og tv-tilrettelægger og kommunikations- og marketingspecialister udvikler, i tæt samarbejde med dig, budskaber, der understøtter din virksomheds værdier og kernefortælling, og omdanner disse budskaber til fængende og professionelle brand- og produktvideoer. Uanset om du mangler video til din hjemmeside, de sociale medier eller dit nyhedsbrev, kan vi hjælpe dig i hele processen fra idéudvikling til færdig video.

Kom igang med brand- og produktvideo

Fang din målgruppe i forskellige stadier

Fang og fasthold din målgruppes opmærksomhed med fængende og professionelle brand- og produktvideoer. Video skaber blikfang, og dine kunder bliver engageret i længere tid på website og dine sociale medier, når du bruger video strategisk i din online markedsføring.

Dine kunder bliver eksponeret for et konstant stingende antal branded messages og som konsekvens heraf, frasorterer de automatisk store dele af denne information. Ved at indtænke video i din strategiske markedsføring fanger du din målgruppes opmærksomhed i upper-funnel-stadiet af købsrejsen. Værdiskabende brand- og produktvideoer skaber en begyndende interesse og sætter et mentalt bogmærke hos potentielle kunder.

Vil du vide mere om dine muligheder med video?

Bliv klogere på video-marketing

Markering Funnel

114%

øget salg med produktvideoer

Neil Patel, 2017

Øg din synlighed på Google

Relevante videoer optimerer den tid, dine kunder tilbringer på dit website eller webshop. Inden for online marketing taler vi om ”sessionstid”, som er betegnelsen for den tid, dine kunder aktivt interagerer med dit website på. Mere trafik og længere sessionstid medfører bedre placeringer i Googles søgeresultater. Når dit website rangeres højere af Google, øger du din synlighed hos din målgruppe, får flere besøgende og flere leads.

Vidste du, at JJ Kommunikation også er specialister i søgemaskineoptimering (SEO)?

Læs mere her

Seneste blogindlæg

Få omtale med en målrettet pressemeddelelse - JJ Kommunikation
Dato: 20. september 2019

Få omtale med en målrettet pressemeddelelse

Facebook vil skjule likes: Hvad betyder det for dig? - JJ Kommunikation
Dato: 6. september 2019

Facebook vil skjule likes: Hvad betyder det for dig?

Hver tredje e-handel risikerer at blive afvist - JJ Kommunikation
Dato: 29. august 2019

Hver tredje e-handel risikerer at blive afvist

Sådan konverterer dit website leads til salg - JJ Kommunikation
Dato: 22. august 2019

Sådan konverterer dit website leads til salg


Se alle blogindlæg