Video marketing

Skab målbare resultater med video marketing

Med video marketing skiller du dig ud fra mængden på de sociale medier og engagerer din målgruppe med professionelt og fængende videoindhold. Vi hjælper dig med idéudvikling, produktion og redigering af videoer til din marketing-strategi.

3 fordele ved video

  • Skil dig ud fra mængden på de sociale medier
  • Fasthold din målgruppes interesse
  • Styrk dit brand og få flere leads

Scroller din målgruppe forbi dit budskab?

Video marketing er blevet en integreret del af sociale medier såsom Facebook, Instagram og Snapchat. Og det er kommet for at blive. Hver dag bliver brugerne af sociale medier bombarderet med budskaber, indhold og fakta i deres news feeds. Skil dig ud fra mængden og undgå, at din målgruppe scroller forbi dit budskab ved at integrere video i din online marketingstrategi.

Undersøgelser viser, at virksomheder, der arbejder strategisk med video i deres marketing-indsats, vækster deres omsætning 49 procent hurtigere end virksomheder, der ikke gør brug af videoindhold. Det er altså nu, du skal hoppe med på bølgen, hvis du ikke vil overhales indenom af dine konkurrenter.

64%

af købsbeslutninger bliver påvirket af video marketing

Animoto, 2017

Nikolaj Ditlev Andersen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital grafisk designer og webudvikler

4659 0550 2011 6275

Video marketing fra A til Z

Hos JJ Kommunikation har vi solid erfaring med idéudvikling, produktion og redigering af videoer til sociale medier, annoncer og andre online kanaler såsom websites og blogs. Vi tilpasser dine videoer og dine budskaber til de enkelte medier, så de passer til dine kunders forventninger på de forskellige online kanaler.

Du kan trygt lade os stå for udvikling og produktion af videoindhold til dine sociale medier.

Få flere leads med video marketing

Konkurrencen om forbrugernes opmærksomhed stiger kontinuerligt, og kunderne fravælger oftere og oftere teksttungt indhold. Videoindhold på online kanaler, såsom sociale medier, websites og blogs, bliver i langt højere grad set og delt sammenlignet med traditionelt tekst- og fotobaseret indhold.

Videoindhold er et effektivt redskab til at engagere din målgruppe i din virksomheds budskaber, da brugerne af online kanaler interagerer mere med videoindhold. Større engagement skaber større spredning og rækkevidde. Du får med andre ord flere leads.

Video marketing understøtter og optimerer din marketingindsats og strategi i både upper- og mid-funnel stadiet af din målgruppes digitale købsrejse. Har du styr på din generelle marketingstrategi?

Peter William Fage Jørgensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Markedsføringsøkonom

4659 0550

Glem ikke underteksterne

Vidste du, at undertekster på din video øger chancen for, at din video bliver set? Videoer på eksempelvis Facebook afspilles automatisk uden lyd, og størstedelen af brugerne nu om dage vil være mobile. For at slå lyden til skal du trykke på videoen, og inden du når dertil, har du måske allerede mistet interessen.

Hvis der ikke er undertekster på din video, risikerer du, at din målgruppe scroller videre. Video med undertekster imødekommer burgeradfærden på Facebook og skaber mere interaktion med dit videoindhold.

Vi ved, hvordan din virksomhed opnår succes med video marketing, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

85%

af alle videoer på Facebook bliver set uden lyd

Hubspot, 2018