Dronevideo

Tag din kommunikation til nye højder med dronevideo

Dronevideo giver din målgruppe et nyt og unikt perspektiv af din virksomhed, projekter og events. Vores certificerede dronepilot tager din videokommunikation til nye højder med professionelle dronevideoer.

3 fordele ved dronevideo

  • Vis din virksomhed eller dine produkter i stort perspektiv
  • Skil dig ud fra mængden med kreativt videoindhold
  • Styrk relationen til din målgruppe

Vis din virksomhed fra nye vinkler med dronevideo

Giv dine videoer et kreativt indspark, der fanger din målgruppes opmærksomhed og viser din virksomhed fra nye vinkler med professionelle droneoptagelser. Dronevideoer giver et unikt perspektiv, som førhen kun var muligt ved hjælp af fly- og helikopteroptagelser. Droneoptagelser er ideelle til at give din målgruppe et bedre indblik i din virksomhed, projekter og events.

Vil du høre mere om, hvordan dronevideoer kan tage din kommunikation til nye højder?

64%

af forbrugere er mere tilbøjelige til at købe et produkt, efter de har set en video online

Forbes, 2017

Nikolaj Ditlev Andersen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital grafisk designer og webudvikler

4659 0550 2011 6275

Brug dronevideo i din video marketing

Droneoptagelser giver dine videoer en speciel effekt og fungerer perfekt som blikfang, men de kan sjældent stå alene. Brug dronevideo som en strategisk del af din video marketing på dit website, i dit nyhedsbrev eller på dine sociale medier.

Hos JJ Kommunikation rådgiver vi dig om brugen af droneoptagelser som led i din video marketing. Vi hjælper dig også med at integrere droneoptagelser i dine brand og produktvideo. Vores certificerede dronepilot sørger for professionelle droneoptagelser i høj kvalitet, som understøtter dit brand og dets kernefortælling. Vi varetager produktionen af din dronevideo fra idéudvikling til færdig video.

Vil du vide, hvordan droneoptagelser kan løfte din video marketingstrategi?