Om JJ Kommunikation

JJ Kommunikation er jeres eksterne kommunikationsbureau. Vi hjælper virksomheder med at nå deres mål og får de rigtige budskaber ud til de rigtige målgrupper.

Vi arbejder som virksomhedens eksterne kommunikationsafdeling og kommunikationsrådgiver. Vi løser kommunikationsopgaver for private og offentlige virksomheder samt for organisationer, som står over for kommercielle eller organisatoriske forandringer og udfordringer.

Når I skal brænde igennem med jeres gode historier og udbrede kendskab til virksomheden og jeres produkter, rådgiver vi jer om jeres professionelle tekster og visuelt udtryk. I skal være skarpe på de sociale medier, hvis I vil brænde igennem med pressemeddelelser, og I skal gerne brede jer ud på mange platforme, også med video og fotos. Med JJ Kommunikation får I en samarbejdspartner, der håndterer jeres virksomheds samlede og skiftende behov for formidling og profilering.

Vi arbejder tæt sammen med jer, når vi rådgiver og udvikler jeres strategi og kommunikationsplan og udarbejder de indsatser, der styrker jeres forretningsstrategi bedst muligt. Vi sætter os grundigt ind i jeres forretningsmål og målgrupper og udarbejder ambitiøse og realistiske mål for jeres virksomhed sammen med ledelsen. Vores fokus ligger altid på at skabe merværdi og udvikle jeres forretning.

Vi vurderer de bedste kanaler for jeres kommunikationsplan, analyserer jeres modtagere og målretter jeres budskaber, rådgiver om onlinestrategi og pressearbejde og skaber den mest professionelle udgave af jer over for jeres målgrupper. Når kommunikationsplanen er gennemført, skal I kunne evaluere indsatsen i forhold til de mål, vi har sat i fællesskab. Vi prioriterer at kende jeres virksomhed og jeres produkter i dybden, så vi kan fungere som jeres eksterne kommunikationsbureau.

Medarbejdere