Om JJ Kommunikation

Vi er din strategiske marketing- og kommunikationspartner.

Men hvad betyder det? Det betyder, at vi fjerner usynlige kløfter, der ofte opstår mellem bureau og kunde. Vi kommer helt tæt på dig og din forretning, fordi vi mener, at vi på den måde finder de bedste løsninger for netop din virksomhed og herved opnår de bedste resultater. Vi fjerner armslængden mellem dig og os, og går hånd i hånd med vores samarbejdspartnere. Vi kalder os partnere, og det er vi stolte af.

JJ ikon

Vi løser dine marketing- og kommunikationsopgaver ved at arbejde strategisk, taktisk og operationelt på tværs af vores specialeområder. Vi løfter i flok og som en helhed, og vi mener, at det er vigtigt, at alle de tiltag, man tager som virksomhed, er udarbejdet med tanke på hele forretningen og ikke kun internt i kommunikationsafdelingen, hvis det er en kommunikationsopgave, der skal løses.Vi løser kommunikationsopgaver for private og offentlige virksomheder samt for organisationer, som står over for kommercielle eller organisatoriske forandringer og udfordringer.

Når I skal brænde igennem med jeres gode historier og udbrede kendskab til virksomheden og jeres produkter, rådgiver vi jer om jeres professionelle tekster og visuelle udtryk.

I alt marketing skal du være skarp ogrelevant, og du skal kende din målgruppe, og vide hvad de tænker og føler for at fange deres opmærksomhed og i sidste ende skabe mere salg og øge din brand awareness. Dette gælder både på de sociale medier, content marketing, SEO, e-mail marketing og annoncering.

I skal brænde igennem med pressemeddelelser og andet PR-arbejde, og I skal gerne brede jer ud på mange platforme, også med video og fotos, hvis medierne skal lægge mærke til jer og skrive om jer. Med JJ Kommunikation får I en samarbejdspartner, der håndterer jeres virksomheds samlede og skiftende behov for formidling, profilering og marketing både online og offline. Og vi gør det på en strategisk måde, så der altid er en plan og tanke bag.

Vi arbejder tæt sammen med jer, når vi rådgiver og udvikler jeres strategi og kommunikationsplan og udarbejder de indsatser, der styrker jeres forretningsstrategi bedst muligt. Vi sætter os grundigt ind i jeres forretningsmål og målgrupper og udarbejder ambitiøse og realistiske mål for jeres virksomhed sammen med ledelsen. Vores fokus ligger altid på at skabe merværdi og udvikle jeres forretning.

Vi vurderer de bedste kanaler for jeres kommunikationsplan, analyserer jeres modtagere, målretter jeres budskaber, rådgiver om marketingstrategi og pressearbejde og skaber den mest professionelle udgave af jer over for jeres målgrupper. Når kommunikationsplanen er gennemført, skal I kunne evaluere indsatsen i forhold til de mål, vi har sat i fællesskab. Vi prioriterer at kende jeres virksomhed og jeres produkter i dybden, så vi kan fungere som jeres strategiske marketing- og kommunikationspartner.

Seneste blogindlæg

5 konkrete tips til at få et bedre website - JJ Kommunikation
Dato: 10. august 2021

5 konkrete tips til at få et bedre website

Hvor lang tid bruger du typisk på et nyt website, før du klikker væk?...

Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021 - JJ Kommunikation
Dato: 22. februar 2021

Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021

Mennesker køber af mennesker og B2B-virksomheder er blevet vant til gode...

Mobiloptimering er alfa og omega i 2021 - JJ Kommunikation
Dato: 30. december 2020

Mobiloptimering er alfa og omega i 2021

Brugeradfærden stiller højere og højere krav til dit webdesign. Det er...

Lille hængelås med en stor betydning - JJ Kommunikation
Dato: 29. december 2020

Lille hængelås med en stor betydning

Har du tænkt over, at den lille symbolske hængelås til venstre for din URL...


Se alle blogindlæg