Administrerende direktør hos JJ Kommunikation.

Mariann Jensen er administrerende direktør hos JJ Kommunikation. Hun er ansvarlig for virksomhedens strategiske udvikling og den daglige drift, herunder økonomi, personale og projekter. Hun har mere end 25 års erfaring med kunderådgivning på direktionsniveau, koordinering og produktion af alle typer grafiske produkter, herunder fagmagasiner og publikationer, flyers og brochurer samt messemateriale.

Mariann er specialiseret I grafisk design og medbringer den helt store værktøjskasse, når hun til daglig rådgiver vores kunder om udvikling af grafiske løsninger og design. Hun er skarp til at se sammenhængen mellem design og budskaber, og hun pejler sig lynhurtigt ind på vores kunders visuelle identitet med stor forståelse for virksomhedernes dna.

Mariann har gennem hele sin karriere specialiseret sig i at skabe sammenhæng mellem virksomhedernes strategi, visuelle identitet og behov for grafiske produkter. Hun har samtidig varetaget udviklingen og produktionen af adskillige kunde- og fagmagasiner.

Hun er uddannet grafiker og har siden gennemført flere lederuddannelser.

Mariann er altid med på noderne – både professionelt og privat. I fritiden synger hun i gospelkor en gang om ugen.

Seneste blogindlæg inden for Grafisk design