Professionelle fotos

Styrk dit visuelle brand med professionelle medarbejderportrætter og stemningsbilleder

Skab blikfang og højere engagement med fotos, der understøtter din visuelle kommunikation. Vi kan varetage optagelse og redigering af professionelle fotos, der skaber identifikation hos din målgruppe.

3 fordele ved professionelle fotos

  • Skab blikfang
  • Understøt din visuelle kommunikation og dit brand
  • Få højere engagement på sociale medier

Professionelle fotos giver et godt indtryk

Ét billede siger mere end tusind ord. Sådan siger et lidt fortærsket ordsprog, men sådan forholder det sig stadig i dag. Professionelle fotos i høj kvalitet er afgørende for din målgruppes opfattelse af din virksomhed og dine produkter eller services.

Fotos er med andre ord en vigtig del af din strategiske kommunikation, og det er derfor alfa og omega, at dine fotos understøtter din kernefortælling og skaber det image, du ønsker. Hos JJ Kommunikation er vi specialister i at rådgive om brugen af fotos som en bærende del af den strategiske brandkommunikation.

65%

kan genkalde visuelt content tre dage efter eksponering

HubSpot, 2018

2,3X

højere engagement på Facebook-opslag med fotoindhold

HubSpot, 2018

Få højere engagement med foto

Når dine kunder finder dig på Facebook, Instagram, LinkedIn eller nyhedsmedier, foretrækker de opslag, der er suppleret med fotos eller videoindhold. På LinkedIn får opslag med foto eller video op til seks gange større vækkevidde end opslag kun med tekst.

Vi hjælper dig med at øge din synlighed hos potentielle kunder og styrke loyaliteten blandt dine eksisterende kunder med identifikationsskabende fotos.

Rutinerede og specialiserede fotografer

Hos JJ Kommunikation har vi et landsdækkende samarbejde med rutinerede og specialiserede fotografer, som løser alle fotoopgaver. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Medarbejderportrætter
  • Stemningsbilleder til websitet eller anden markedsføring
  • Produktfoto
  • Reportagefoto
  • Dronefoto

Vi rådgiver dig om brugen af fotos, så du sikrer sammenhæng mellem foto, tekst og grafisk opsætning.

Hos JJ Kommunikation behøver du kun ét bureau til varetagelsen af dine kommunikationsopgaver. Vores journalister, kommunikationsrådgivere og grafiske designere arbejder tæt sammen med vores fotografer på en samlet kommunikationsløsning skræddersyet til din virksomhed.

Saml dine kommunikationsopgaver hos os.

Jan B. Jensen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Indehaver, chefrådgiver

4659 0550 2011 8550