JJ Kommunikation tilbyder også dronevideoer

JJ Kommunikation tilbyder også dronevideoer
Dato:

Video: Væksten af video og især mobilvideo har været støt stigende over de seneste år – og med den tilsvarende vækst i brugere på videobårne sociale medier som YouTube tyder alt på, at forbrugerne fortsat vil fortsætte med at se video i fremtiden.

Det er ikke kun sjove dyr og nuttede babyer, der fungerer på video. Troværdighed og et præcist budskab virker mindst ligeså godt. Video er en unik kommunikationskanal, du som virksomhed kan benytte i forbindelse med din onlinemarkedsføring.

JJ Kommunikation leverer blandt andet instruktionsvideoer, profilvideoer og dækker events. Som noget nyt tilbyder vi også dronevideoer.

»Droneoptagelser giver dig mulighed for at få anderledes og mere spændende billeder med i din video. Dronen giver dig vinkler, som før krævede en helikopter at lave,« siger film- og tv-tilrettelægger Jesper Roland Hermansen.

Video giver dig synlighed og hjælper dig med at skabe større forbindelse med dine modtagere, fordi du har mulighed for at gøre svært stof let at forstå på bare få sekunder – og det betaler sig, for den moderne bruger på nettet vil hellere se din video, end læse en lang tekst, fortæller han.

»Men droneoptagelserne gør det ikke alene. De er et supplement til de traditionelle optagelser og løfter dit budskab til nye højder,« Jesper Roland Hermansen.

Få dit budskab løftet til nye højder allerede i dag. Kontakt Jan B. Jensen og hør mere om mulighederne for video på tlf. 2011 8550 eller jj@jjkommunikation.dk