Få et spændende indblik med et Tour de France-foredrag!

Få et spændende indblik med et Tour de France-foredrag!

Tour de France er meget mere end bare verdens største cykelløb. Det er kriser, dramaer og triumfer i høj fart. 

Giv dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere et unikt indblik i cykelverdenen med vores roste Tour de France-foredrag. Siden Jonas Vingegaards storslåede sejr i Tour de France 2022, har interessen for verdens vigtigste cykelløb aldrig være større! Helt op imod 2 millioner entusiastiske tilskuere var med langs de danske landeveje ved den historiske etapestart i Danmark.

Overvældet Tour de France-direktør

Den overvældende interesse og store engagement fra Danmarks befolkning kom bag på selveste Christian Prudhomme, der er direktør for Tour de France. Han har nemlig efterfølgende udtalt til TV2: »I gav Touren jeres passion. Vi vidste ikke, at I elskede Touren så meget.« 

Udtalelsen kom efter den nationale folkefest i etaperuternes grøftekanter, fire danske etapesejre og erobringen af den ikoniske, gule førertrøje. 

Har Tour-feberen smittet af på dig og din virksomhed?

Hele 8 gange har cykelrytteren Bo Hamburger udfordret Tour de France, hvor det er blevet til to flotte etapesejre med forspring på kun 2 små sekunder, der sikrede ham den ikoniske gule førertrøje. 

Bo Hamburger står sammen med JJ Kommunikations Jan B. Jensen bag det spændende foredrag ‘Tour de France – Den gule drøm bag kulissen’. Jan B. Jensen er tidligere sportsjournalist for Ritzau og Morgenavisen Jyllands-Posten og har været med på de franske landeveje otte gange. 

Bo Hamburger og Jan B. Jensen har samlet et sammensurium af anekdoter, historier, indblik og indsigt i livet bag kulissen på landevejen, der byder på alt imellem kriser, dramaer og triumfer i dette spændende foredrag. 

Kombinér vores Tour de France-foredrag med en cykeltur

Er din virksomhed lokaliseret i nærheden af de danske Tour-etaper, er det en oplagt mulighed at kombinere foredraget med en cykeltur på denne rute. Hvis ikke den gør, så er det selvfølgelig også muligt at finde en anden passende rute i nærområdet.

Cykelturen er i netværkstempo, og cykelturen akkompagneres af pauser med indlæg, hvor vi dykker ned i Tour de France med udgangspunkt i foredraget. 

Er du nysgerrig efter at vide med om det nye Tour-foredrag?

Har du brug for mere information om foredraget, cykelturen, foredragsholderne, praktiske informationer eller bookingmuligheder, kan du lige her læse meget mere om vores Tour de France-foredrag.