Søgemaskine­optimering (SEO)

Øg din synlighed med SEO og få mere værdifuld trafik til dit website

Strategisk SEO handler om at optimere dit website på en række parametre, som giver bedre placeringer i søgeresultaterne. Vi hjælper med udvikling og eksekvering af din søgeordsstrategi og søgemaskineoptimering.

3 fordele ved søgemaskineoptimering (SEO)

 • Øg din virksomheds synlighed på Google
 • Få mere trafik til dit website eller webshop
 • Skab flere salg uden at betale per klik

Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)?

SEO står for Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering sagt på godt dansk. Når du arbejder strategisk med SEO, forbedrer du dine placeringer på Google. Da Google er danskernes fortrukne søgemaskine, betyder bedre placeringer mere trafik til dit website, flere kvalitetsleads og med tiden et øget salg.

Hos JJ Kommunikation er vi specialister i søgemaskineoptimering (SEO), og vores eksperter står altid klar til at optimere dine organiske placeringer i Googles søgeresultater.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Cecilie Koksby Hass - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 3073 9387

Opnå side 1 placeringer på Google

Du kender det garanteret fra dig selv. Du er på udkig efter information om et bestemt produkt eller service, som du overvejer at købe. Det første, du gør, er at åbne Google og indtaste dit søgeord. Du skimmer resultaterne på side 1, men hvad gør du, hvis du ikke finder det, du søger? Kigger du videre på side 2?

Undersøgelser viser, at det kun er en lille procentdel af brugerne i Google, der kigger på søgeresultaterne på side 2. Du skal med andre ord ligge på side 1 for at blive set. Hos JJ Kommunikation kan vi ved hjælp af SEO forbedre dit websites, webshops eller blogs placeringer på Google.

Bliv nr. 1 på Google

94%

af brugerne på Google kigger kun på side 1 af søgeresultaterne.

Status Labs, 2019

[getMedarbejder title=marie-dobel ekspert]

Søgeordsanalyse – hvilke søgeord skal du findes på?

85 procent af alle kunder søger informationer på Google, inden de gennemfører et køb. Når en potentiel kunde søger på et ord, der er relevant for netop din virksomhed, dine produkter eller services, er det vigtigt, at du dukker op blandt topplaceringerne i Googles søgeresultater. Du skal derfor vide, hvad netop din målgruppe søger efter. En gennemarbejdet søgeordsanalyse, hvor vi fastlægger søgehensigten, er med andre ord essentiel for at kunne optimere dine placeringer på Google. Den hjælper dig med at fastlægge og faktuelt vide, hvilke ord din målgruppe bruger på Google, når de skal finde dig eller dit produkt.

Hos JJ Kommunikation får vi et indgående kendskab til din målgruppes sprogbrug og søgemaskineadfærd gennem en omfattende søgeordsanalyse. Den viden bruger vi til at skræddersy den rigtige SEO-strategi til netop din virksomhed for at øge din synlighed hos din målgruppe og på den måde få mere trafik til dit website eller webshop.

Kom i gang med SEO

Få kvalitetstrafik og øg dit salg

Effektiv og veludtænkt SEO skaber mere kvalitetstrafik til dit website, webshop eller blog, og flere besøgende betyder mulighed for mere salg. Men hvor effektivt konverterer dit website, webshop eller blog leads til salg?

Layoutet, brugervenligheden og indholdet på dit website spiller en stor rolle i konverteringen af en besøgende til en kunde. Hos JJ Kommunikation kan vi, som en del af din samlede SEO-strategi, hjælpe dig med at øge muligheden for flere salg ved at løfte dit website, udvikle og eksekvere en værdiskabende content marketing-strategi og skabe fængende foto- og videoindhold til dit website, webshop eller blog.

Skal vi tage en uforpligtende snak om din SEO-strategi?

Kontakt os nu

78%

af alle virksomheder er utilfredse med deres konverteringsrate.

Econsultancy, 2016

seo-analyse

Er dit website optimeret til topplaceringer i Google? Få et gratis SEO-tjek!

Lad os tage et uforpligtende kig på dit websites SEO – helt gratis. Du modtager en kort analyse og konkrete anbefalinger til forbedring direkte i din indbakke.

  Seneste blogindlæg

  Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021 - JJ Kommunikation
  Dato: 22. februar 2021

  Styrk B2B-salget med et nyt website i 2021

  Mennesker køber af mennesker og B2B-virksomheder er blevet vant til gode...

  Mobiloptimering er alfa og omega i 2021 - JJ Kommunikation
  Dato: 30. december 2020

  Mobiloptimering er alfa og omega i 2021

  Brugeradfærden stiller højere og højere krav til dit webdesign. Det er...

  Lille hængelås med en stor betydning - JJ Kommunikation
  Dato: 29. december 2020

  Lille hængelås med en stor betydning

  Har du tænkt over, at den lille symbolske hængelås til venstre for din URL...

  Kickstart dit salg med et nyt website - JJ Kommunikation
  Dato: 27. december 2020

  Kickstart dit salg med et nyt website

  Hvis du drømmer om, at din virksomheds salg skal nå nye højder i 2021, er...


  Se alle blogindlæg