Kommunikationsplan

Vi målretter jeres budskaber og de bedste tidspunkter for profilering over for jeres målgrupper

Vi lægger en plan for jeres strategiske kommunikation, for at jeres indsats giver størst mulig værdi. Sammen med jer afklarer vores strategiske rådgivere de målgrupper, som I ønsker at profilere jer over for, og de vigtige tidspunkter, hvor budskaberne skal brænde igennem. Vi styrer kommunikationsplanen for jer, følger op i god tid, sørger for at indhente materiale og holder kontakten med eksempelvis jeres salgsafdeling, medierne og jeres samarbejdspartnere.

Vi udvikler kommunikationen for jer undervejs med udgangspunkt i jeres strategiske mål, og vi analyserer effekten for at sikre, at I får størst mulig værdi. I bliver tilknyttet en fast rådgiver, som er tovholder og projektleder for jeres kommunikationsindsats. Jeres rådgiver kender de kommunikationsmål, som I ønsker at opnå, og kan efter aftale afsætte ekstra ressourcer til at styrke bestemte budskaber og områder.

Med JJ Kommunikation får I en samarbejdspartner, der håndterer jeres virksomheds samlede og skiftende behov for formidling og profilering. Vi styrker jer, lytter og stiller de nødvendige spørgsmål, og vi følger op med en stabil og vedholdende indsats.

pil

 Spørg en medarbejder

Vi kan hjælpe dig med
at fortælle den gode historie