Journalist med rådgivererfaring og teknisk indsigt

Kan du forstå og formidle teknisk kompliceret stof på mange niveauer? Kan du finde og udvikle de værdiskabende vinkler i en virksomhedscase? Og kan du eksekvere på PR-aktiviteter og få vores erhvervskunder til at brænde igennem i medierne?

JJ Kommunikation ApS søger en erfaren journalist med rådgivererfaring, teknisk indsigt og kommercielt mindset, der kan levere faglige artikler til tekniske medier og gennem PR skabe synlighed for vores virksomheds- og organisationskunder på relevante platforme.

 

Varieret hverdag med ansvar

Hos os skal du trives i et dynamisk miljø med varierende opgaver fra dag til dag. Du skal kunne fordybe dig i faglige artikler til vores tekniske fagmedier, udvikle de journalistiske vinkler i virksomhedscases og pitche pressemeddelelser, der giver omtale i lokale eller nationale medier. Opgaverne kan også være udarbejdelse af salgs- og brochuretekster samt tekster til websites.

Som vores nye medarbejder kan du se frem til en spændende og afvekslende hverdag med ansvar og opgaver for fagmagasiner samt virksomheder og organisationer inden for en lang række brancher.

Din profil:

  • Er uddannet journalist eller har anden relevant kommunikationsuddannelse på kandidatniveau eller efteruddannelse
  • Har minimum fem års erhvervserfaring med formidling af teknisk stof
  • Har indgående kendskab til erhvervsstof og navigerer hjemmevant i medielandskabet
  • Har forretningsforståelse og er kommercielt tænkende samt har personlig gennemslagskraft
  • En fordel, hvis du har kendskab til SEO
  • Har kørekort

 

Du får engagerede kolleger

Hos os får du 10 engagerede kolleger, der tænker kommunikation og markedsføring hele vejen rundt, og et dynamisk miljø, hvor høj kvalitet er et must.

Vi har kontor i Roskilde tæt på motorveje og offentlige transportmidler. Vi har kunder i mange brancher og opgaver over hele landet. Vi er en virksomhed med sociale arrangementer og en kultur, hvor alle bidrager til fællesskabet. Til gengæld er der kort vej fra idé til beslutning.

Er du interesseret, så send en ansøgning med cv og en kort beskrivelse af den værdi, du kan skabe for JJ Kommunikations kunder, og hvordan du ser dig selv i rollen teknisk vidende journalist.

Ansøgningsfrist: 27. november 2020. Jobsamtaler afholdes løbende. Udvalgte kandidater skal forvente at skulle gennemgå en faglig test.

Ansøgningen sendes direktør Mariann Jensen på mj@jjkommunikation.dk

Yderligere oplysninger om stillingen: Chefrådgiver Jan B. Jensen, tlf.  4659 0550.