Online bannere får din målgruppe til at huske dig – på tværs af medier

Giv dine online bannere liv med HTML5. Hos JJ Kommunikation er vi specialister i udvikling af online bannere, der fanger din målgruppes opmærksomhed og inviterer til interaktion med skarpe CTA’er (call to actions).

3 fordele ved online bannere

  • Få din målgruppe til at foretage en handling
  • Skab opmærksomhed omkring dit budskab
  • Brand din virksomhed visuelt

… i dag har HTML5-formatet åbnet op for helt nye muligheder for online annoncører…

Online bannere eller HTLM5-bannere?

Tidligere bestod et online banner typisk af et statisk billede med en tekst og en call to action knap, og den type bannere eksisterer fortsat. Men i dag har HTML5-formatet åbnet op for helt nye muligheder for online annoncører inden for bannerannoncering. Der er ingen begrænsninger med HTLM5. Du skal forestille dig, at HTLM5-banneret er bygget op som et mikro-website, hvor du kan have en billedslider, fremhævede knapper, der blinker, og meget mere.

Hos JJ Kommunikation er vi specialister i alle former for online bannere, herunder HTLM5. Vil du gerne vide mere om din virksomheds strategiske bannerannonceringsmuligheder?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Ubegrænsede muligheder med HTLM5-bannere

Mulighederne er mange med HTLM5-bannere. Vil du gerne skille dig ud fra konkurrenterne i det digitale medielandskab?
Kontakt os allerede i dag og tag en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder med HTLM5-bannerannoncering.

Kontakt os og hør mere

Hurtigere loadhastighed og større fleksibilitet

De uendelige, grafiske muligheder er ikke den eneste fordel ved HTLM5-bannerannoncering. Dette format giver dig også en større fleksibilitet, og som en ekstra bonus loader din side markant hurtigere med HTLM5 end ved normal bannerannoncering. Årsagen til den forbedrede load hastighed er en kende teknisk, men i korte træk skyldes det, at dit indhold, i form af for eksempel tekst og billeder, ikke ligger på selve sitet – men er placeret i skyen.

Med HTLM5 kan du skifte dit bannerindhold, herunder tekst, billeder og links – ja faktisk alt – til en hver tid. Dette skaber en langt større fleksibilitet for dig som annoncør. Lad os give dig et eksempel. Du er ejendomsmægler og annoncerer med fem forskellige ejendomme i et og samme online banner?

Hvad gør du, hvis den ene ejendom bliver solgt? Med et traditionelt online banner ville du være nødsaget til at lukke for hele annoncen og kreere en ny, hvor kun de sidste fire ejendomme er vist. Dette kan tage tid og koste mange ressourcer. Derimod kan du med et HTLM5-banner blot ændre det nuværende banner ved at fjerne eller skifte den solgte ejendom ud med en ny. Smart, ikke?

Vidste du, at de fleste annoncører i dag kører med HTML5-bannere? Undgå at blive overhalet indenom af dine konkurrenter og lad os hjælpe dig med at komme i gang med HTLM5-bannerannoncering.

Kom i gang med HTML5-bannerannoncering

Vi laver ikke kun HTLM5-bannere

Når vi vurderer, hvilket bannerformat, der passer bedst til netop din virksomhed, kigger vi altid på virksomhedens specielle målsætninger og behov for online bannerannoncering. Vi tilbyder med andre ord et bredt udvalg af bannerformater, herunder Flash, html, AJAX og javascript. Hvert format har deres egne, unikke egenskaber, og derfor kan det sagtens tænkes, at et af disse bannerformater passer bedre til netop din virksomhed – end HTLM5.

Skal vi afklare din virksomheds behov og målsætning for online bannerannoncering?

Lad os tage en uforpligtende snak

Jonas Borneland Hansen - JJ Kommunikation

Spørg en ekspert

Digital designer og webudvikler

4659 0550 3073 7455

Seneste blogindlæg

Nu kan du planlægge dine Instagram-opslag - JJ Kommunikation
Dato: 9. august 2019

Nu kan du planlægge dine Instagram-opslag

Sådan udnytter du social proof i din online markedsføring [GUIDE 2019] - JJ Kommunikation
Dato: 15. juli 2019

Sådan udnytter du social proof i din online markedsføring [GUIDE 2019]

Sådan reagerer dine kunder på sponsoreret indhold anno 2019 - JJ Kommunikation
Dato: 8. juli 2019

Sådan reagerer dine kunder på sponsoreret indhold anno 2019

6 vigtige SEO-parametre - JJ Kommunikation
Dato: 3. juli 2019

6 vigtige SEO-parametre


Se alle blogindlæg