Kommunikationsrådgiver Marie Dobel – Medarbejdere – JJ Kommunikation

Marie Dobel

Kommunikationsrådgiver

4659 0550 3073 8089LinkedIn-profil

Kommunikationsrådgiver hos JJ Kommunikation

Marie Dobel arbejder som kommunikationsrådgiver hos JJ Kommunikation. Hun er specialiseret i strategisk kommunikation og online marketing og har stor erfaring med projektledelse og strategiudvikling.

Til daglig sørger Marie for, at der er samspil mellem vores kunders strategiske kommunikation og online marketing. Hun sikrer ved hjælp af et knivskarpt overblik, at kundernes online marketing-aktiviteter altid går hånd i hånd med kommunikations- og forretningsstrategien.

Marie bringer sine kompetencer på banen, når hun rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, online tilstedeværelse og annoncering på sociale medier. Hun er desuden specialiseret i søgemaskineoptimering (SEO) og content marketing og er certificeret i Google Analytics.

Hun er uddannet cand.ling.merc. med speciale i International Business Communication og engelsk fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet med PR og markedskommunikation i Wonderful Copenhagen.

Marie er meget glad for dyr og har dværgkaninen Lille Bjørn, som går frit i hendes lejlighed og er trænet til at gå på kattebakke.