Marketing- og kommunikationskonsulent Lise Mogensen – Medarbejdere – JJ Kommunikation

Lise Mogensen

Marketing- og kommunikationskonsulent

4659 0550 2221 0627

Marketing- og kommunikationskonsulent hos JJ Kommunikation

Lise Mogensen arbejder som marketing- og kommunikationskonsulent hos JJ Kommunikation med fokus på det veterinære segment. Hun har mere end 25 års erfaring fra den veterinære branche som blandt andet produktchef, salgschef og salgskonsulent og har et stort netværk i branchen.

Lise kan begå sig på en direktionsgang og har stor erfaring med at rådgive diverse medicinalvirksomheder, dyreklinikker og -hospitaler om værdiskabende produktudvikling, salg, og marketingaktiviteter. Hun kan med sit indgående kendskab til veterinærbranchen rådgive vores kunder ud fra deres aktuelle behov og i overensstemmelse med gældende lovgivning på området.

Til daglig er Lise tovholder på JJ Kommunikations eget fagmagasin, Dyrlægen, der udgives seks gange om året til dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker i hele Danmark. Hun er ansvarlig for den løbende dialog med annoncører og eksterne skribenter og videreudvikling af den online platform Dyrlaegen.nu.

Lise er oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske og merkonom i markedsføring.

Lise er tosset med høns og dyrevelfærd, og hun har dedikeret en større del af haven til sine høns, så de har de bedste betingelser for at levere lækre æg i mange farver.

Seneste blogindlæg inden for Annoncering