Journalist Joel Goodstein – Medarbejdere – JJ Kommunikation

Journalist hos JJ Kommunikation

Joel Goodstein arbejder som journalist hos JJ Kommunikation. Han er specialiseret inden for teknisk fagjournalistik med produktion af artikler om blandt andet ny teknologi, energi og forsyning.

Joel er lidt af en ekspert, når det kommer til journalistiske produkter inden for det tekniske område og er fast skribent på flere af vores kunders fagmagasiner, annoncer og brochurer. Han deler ud af sin store viden og solide erfaring, når han rådgiver en lang række tekniske virksomheder om kommunikation og journalistiske vinkler med fokus på at skabe omtale og synlighed.

Han er uddannet cand.phil. fra Roskilde Universitet og Københavns Universitet og har tidligere fungeret som journalist og tekstforfatter på forskellige fagmagasiner og tekniske medier.

Joel har i flere år næret en hemmelig drøm om at erobre det totale verdensherredømme og én gang for alle skabe fred, retfærdighed og optimal drift for alle, men planen er indtil videre strandet på en stadig strøm af deadlines til diverse fagmagasiner. Derfor er Plan B nu i stedet at nå målet med lidt mindre skridt – artikel for artikel.

Seneste blogindlæg inden for Journalistisk

Dato: 29. oktober 2019

Vi har tidligere skrevet om, hvordan målrettede pressemeddelelser skaber synlighed og kendskab til din virksomhed. Men...

Målrettet pressemeddelelse - Kristian Helmer Jensen | JJ Blog | JJ Kommunikation
Dato: 20. september 2019

En god og målrettet pressemeddelelse skaber medieomtale af dit produkt og din virksomhed. Det giver synlighed og...