jjkommunikation_mangler_billedet_ham

Jesper Roland Hermansen

Film- og tv-tilrettelægger

4659 0550 LinkedIn-profil

Film- og tv-tilrettelægger hos JJ Kommunikation

Jesper Roland Hermansen arbejder som film- og tv-tilrettelægger hos JJ Kommunikation, hvor han tilrettelægger, producerer og speaker videoportrætter, reklamevideoer og dronevideoer. Han har solid erfaring med udvikling, produktion og redigering af video til forskellige mediekanaler. Jesper er et teknisk geni, og han er skarp til animationsvideo og grafiske effekter, der sikrer vores kunder et resultat udover forventning.

Til daglig udvikler, producerer og redigerer han blandt andet brand- og produktvideoer, dronevideoer og kortere videoer, der egner sig perfekt til video marketing på de sociale medier. Han formår altid at servere vores kunders budskaber knivskarpt og trækker på sin store erfaring, når han rådgiver om både vinkling, videoformat og mediekanaler.

Jesper er desuden lidt sejere end gennemsnittet, da han er certificeret dronepilot. Han bruger sin certificering til at tage kundernes budskaber helt op i helikopteren dag og nat med dronevideoer.

Han er uddannet film- og tv-produktionstekniker på Media College Denmark og har tidligere været ansat på DR og TV2 Øst.

Jesper har ikke har set ét eneste afsnit af Game of Thrones. Til gengæld er han en haj til Matador, Huset på Christianshavn og alle de andre gode gamle danske serier.

Seneste blogindlæg inden for Video og foto

JJ Kommunikation tilbyder også dronevideoer
Dato: 30. maj 2018

Video: Væksten af video og især mobilvideo har været støt stigende over de seneste år – og med den tilsvarende vækst i...