Kommunikations- og marketingkonsulent Cecilie Koksby Hass – Medarbejdere – JJ Kommunikation

Cecilie Koksby Hass

Kommunikations- og marketingkonsulent

4659 0550 3073 9387LinkedIn-profil

Kommunikations- og marketingkonsulent hos JJ Kommunikation

Cecilie Koksby Hass arbejder som kommunikations- og marketingkonsulent hos JJ Kommunikation. Hun er specialiseret i datadrevet online marketing og har et skarpt blik for vores kunders bundlinje.

Til daglig udarbejder Cecilie strategier for vores kunders tilstedeværelse og annoncering på sociale medier. Hun er desuden certificeret i Google Analytics og arbejder med søgemaskineoptimering (SEO).

Cecilie er en haj til content marketing og rådgiver vores kunder om deres strategiske brug af content som lead-genererende redskab. Hun er en stærk tekstforfatter og svinger også pennen, når der skal skrives pressemeddelelser eller artikler.

Cecilie er uddannet cand.merc i Brand and Communications Management fra Copenhagen Business School. Hun har tidligere arbejdet strategisk med online marketing og content marketing for en større dansk e-commerce.

Du tror det måske ikke, når du først møder Cecilie, men hun er lidt af en drengepige. Du møder hende derfor ofte med en kold fadøl i hånden rundt omkring på de danske fodboldstadions.