Nyhedsbreve

Hold fast i jeres kunder med gode historier i et nyhedsbrev.

En strategisk måde at vedligeholde jeres kommunikation og fortælle jeres kunder om jeres produkter, ydelser og mulighederne hos jer er jævnligt at udsende et nyhedsbrev. I et nyhedsbrev kan I fortælle om stort og småt fra virksomhedens verden i overensstemmelse med jeres kommunikationsstrategi. Jeres historier og nyheder kan være en særligt positiv oplevelse med et projekt, virksomhedens holdning til en ny lovgivning eller en udvikling inden for jeres relevante fagområder. I nyhedsbrevet kan I naturligvis også fortælle om aktuelle tilbud, tiltag eller begivenheder og markedsføre jeres produkter.

JJ Kommunikation hjælper dagligt en lang række virksomheder med at markedsføre og gøre opmærksom på sig selv og sine budskaber via nyhedsbreve. Vi hjælper jer med at finde de gode historier og få dem formidlet i fængende overskrifter og levende sprog. Vores stærke team af erhvervsjournalister skriver jeres nyhedsbreve og skarpvinkler jeres budskaber.

Styrken ved nyhedsbreve er, at de giver jeres kunder en oplagt anledning til at besøge jeres hjemmeside og på den måde orientere sig om aktuelle nyheder, produkter og services. I nyhedsbrevet markedsfører i jer til kunder, der allerede er venligt stemt over for jer. Vi hjælper med den strategiske planlægning og markedsføring, og vi udvikler nyhedsbrevet i samarbejde med jer.

pil

 Spørg en medarbejder

Vi kan hjælpe dig med
at fortælle den gode historie