Marketingkonsulent med kommercielt mindset

Kan du selvstændigt lægge og eksekvere online marketingstrategier for virksomheder og organisationer? Har du erfaring med organisk og paid social og kampagner i f.eks. Google Ads? Og kan du formidle din specialistviden til kunder og kollegaer?    

JJ Kommunikation søger en marketingkonsulent med kommercielt mindset. Læs mere og Søg stillingen i dag!

Så er det dig, JJ Kommunikation søger. Vi søger en kommercielt tænkende marketingkonsulent, der kan rådgive vores kunder og skabe målbare resultater på tværs af digitale medier, herunder sociale medier, online annoncering og gerne SEO.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du er vant til at udvikle og eksekvere contentplaner til sociale medier og kommer til at arbejde strategisk med både organisk og paid content til især Facebook og LinkedIn. Du har arbejdet hands-on med opsætning og optimering af kampagner i Google Ads og afrapportering i Google Analytics. Vi ser gerne, at du kan skrive kommercielle tekster til web, og at du har erfaring med SEO. Vi forventer, at du har en naturlig interesse og forståelse for web og digitale medier generelt, og at du holder dig opdateret på udviklingen.

Vi har travlt og arbejder ofte med korte deadlines, så det er derfor afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, prioritere dine opgaver og levere til aftalt tid. Du skal være med til at rådgive vores kunder, som opererer inden for mange forskellige brancher. Du får mulighed for at være projektstyrer og ansvarlig for dine egne kunder.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med webudviklere, kommunikations- og marketingrådgivere og grafiske kollegaer, som du kommer til at sparre og udvikle med.

Din profil

  • Du er uddannet cand.merc., cand.merc.comm eller har en anden længere videregående uddannelse inden for marketing og kommunikation.
  • Du har 2-3 års erhvervserfaring fra et kommunikationsbureau eller en virksomhed, hvor du har arbejdet hands-on med online marketing.
  • Du har helt styr på organisk og paid content på Facebook og LinkedIn (gerne flere sociale medier) og kan lægge udføre contentplaner og strategier, der skaber resultater.
  • Du har erfaring med opsætning af kampagner og KPI’er i Google Ads og Google Analytics.
  • Du har en solid forretningsforståelse og kan arbejde selvstændigt og sammen med andre.
  • Har du erfaring med SEO og forståelse for web og evt. basic HTML, er det en fordel, ligesom det også er en stor fordel, hvis du kan skrive kommercielle tekster.
  • Det er en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort B, da vi har kunder i hele landet.

Stillingen er 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår, som modsvarer dine kvalifikationer.

Kommunikationsbureau i vækst
JJ Kommunikation løser alle former for kommunikations- og markedsføringsopgaver for virksomheder og organisationer. Vi har vækstet kraftigt på det digitale område, og for den rigtige kandidat vil der være mulighed for at videreudvikle vores digitale forretningsområder.

Vi skaber værdi, mersalg og synlighed for kunderne, øger deres omsætning og styrker deres brand, så de tiltrækker de bedste medarbejdere. Vi har kontor ved Trekroner St., men har kunder og opgaver over hele landet.

Er du vores nye medarbejder?
Send os en ansøgning med CV og en kort beskrivelse af, hvordan du ser dig selv som medarbejder i JJ Kommunikation.

Ansøgningsfrist: 15.02.19 kl. 12. Jobsamtaler afholdes løbende. Udvalgte kandidater skal gennemgå en test.

Ansøgningen sendes til direktør Mariann Jensen på mj@jjkommunikation.dk

Yderligere oplysninger: Mariann Jensen, tlf. 4659 0550.

Søg stillingen

Yderligere oplysninger

Kontakt for mere information
Direktør Mariann Jensen
Tlf. 4659 0550.

 

Søg stillingen