Kommunikationsstuderende med sprogligt og kommercielt flair

Kan du skrive til digitale kanaler og kvalitetssikre tekster? Og kan du bevare overblikket og skabe struktur i CRM-systemer og Excel-ark? Vil du prøve dine kompetencer af på bureau?   

JJ Kommunikation søger en kommunikationsstuderende med sprogligt og kommercielt flair. Læs stillingen, og søg den i dag!

JJ Kommunikation ApS søger en servicemindet, kommercielt tænkende kommunikationstuderende, der kan assistere vores team på diverse kundeprojekter og være med til at udvikle vores kommunikationsindsats både internt og eksternt.

Sammen med vores kommunikationsrådgivere, journalister, webudviklere, grafikere og film- og tv-tilrettelægger får du blandt andet til opgave at projektstyre og ombryde fagmagsiner, skrive tekster til sociale medier og web, læse korrektur og oversætte mellem dansk og engelsk. Opgaverne vil desuden omfatte oprettelse af kunder og opgaver i vores CRM-system og kontakt til leverandører.

Du vil på sigt få lejlighed til selv at deltage i kundemøder, og vi ser gerne, at du selvstændigt kan varetage driften af vores egne sociale medie-kanaler og for udvalgte kunder.

Udvikling og ansvar
JJ Kommunikation ApS er et kommunikationsbureau, hvor beslutningsgangene er korte, og du får det ansvar, du kan bære. Vi er en arbejdsplads med engagerede kolleger og en fælles ambition om at levere høj kvalitet.

Vi rådgiver organisationer og virksomheder om blandt andet strategisk kommunikation, online marketing og web, video og pressearbejde og producerer kunde- og fagmagasiner inden for en række brancher. Vi fungerer som alt fra en ad hoc-rådgiver til organisationens eller virksomhedens eksterne kommunikationsafdeling.

Som vores nye kommunikationsstuderende kan du se frem til en spændende og afvekslende hverdag med ansvar og opgaver for virksomheder og organisationer inden for en lang række brancher.
Stillingen er på 15-20 timer om ugen. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi har kontor ved Trekroner St., men vi har kunder og opgaver over hele landet.

Din profil

  • Du læser en relevant kandidatuddannelse på CBS eller et andet universitet, f.eks. cand.ling.merc, cand.comm eller en anden kommunikationsfaglig kandidatuddannelse.
  • Du kan arbejde selvstændigt, er god til at organisere, prioritere, styre, planlægge og lægger vægt på samarbejde og sparring med kolleger.
  • Du har kendskab til eller erfaring med kommunikation og markedsføring på de sociale medier.
  • Du vil gerne udvikle dig inden for skriftlig kommunikation og er skarp til grammatisk korrektur.
  • Du har lyst til at afprøve dig selv på alle facetter af kommunikationsarbejdet på bureau.

Kommunikationsbureau i vækst
JJ Kommunikation løser alle former for kommunikations- og markedsføringsopgaver for virksomheder og organisationer. Vi har vækstet kraftigt på det digitale område, og for den rigtige kandidat vil der være mulighed for at videreudvikle vores digitale forretningsområder.

Vi skaber værdi, mersalg og synlighed for kunderne, øger deres omsætning og styrker deres brand, så de tiltrækker de bedste medarbejdere. Vi har kontor ved Trekroner St., men har kunder og opgaver over hele landet.

Er du vores nye medarbejder?
Send os en ansøgning med CV og en kort beskrivelse af, hvordan du ser dig selv om medarbejder i JJ Kommunikation.

Ansøgningsfrist: 15. februar 2019 kl. 12. Jobsamtaler afholdes dog løbende.

Ansøgningen sendes til direktør Mariann Jensen på mj@jjkommunikation.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen: Direktør Mariann Jensen, tlf. 2011 7688.

Søg stillingen

Yderligere oplysninger

Kontakt for mere information
Direktør Mariann Jensen
Tlf. 4659 0550.

 

Søg stillingen