Kan du rådgive om strategisk kommunikation? Har du de journalistiske kompetencer til at eksekvere PR-aktiviteter og få vores erhvervskunder til at brænde igennem i medierne? Og kan du selv tage ansvar og udvikle en kommunikationsplan på tværs af printmedier og digitale platforme for en virksomhed eller organisation?  

jjkommunikation

JJ Kommunikation ApS søger en servicemindet, kommercielt erfaren PR- og kommunikationsrådgiver, der kan skabe synlighed og gennemslagskraft for vores virksomheds- og organisationskunder.

Strategier fra start til slut

Du får i samarbejde med vores chefrådgiver og øvrige team af rådgivere ansvar for at udvikle kommunikationsstrategier og kampagner – herunder PR-aktiviteter, kalkulere og beskrive indhold og løsninger til såvel printmedier som digitale platforme.

Opgaverne kan være alt fra pressemeddelelser, brochuretekster og tilrettelæggelse af video til udarbejdelse af digitale kunderejser på websites og sociale medier samt produktion af kunde- og fagmagasiner. Du har samtidig stor erfaring med selv at vinkle og skrive artikler til forskellige målgrupper, og det er en fordel, hvis du er specialiseret i erhvervsstof.

Du skal også deltage i kundemøder og være med til at udvikle vores nuværende kundeportefølje. Du vil endvidere selv vil få ansvaret for at rådgive og udføre kommunikationsopgaver for virksomheder og organisationer.

Hverdag med ansvar

Som vores nye medarbejder kan du se frem til en spændende og afvekslende hverdag med ansvar og opgaver for virksomheder og organisationer inden for en lang række brancher.

Din profil:

  • Er uddannet journalist eller har anden relevant kommunikationsuddannelse på kandidatniveau eller efteruddannelse
  • Har minimum fem års erhvervserfaring med rådgivning om strategisk kommunikation
  • Har indgående kendskab til finans- og erhvervsstof og navigerer hjemmevant i medielandskabet
  • Har erfaring med LinkedIn og andre sociale medier
  • Har erfaring med projektledelse og kampagner
  • Har forretningsforståelse og er kommercielt tænkende samt har personlig gennemslagskraft
  • Har kørekort

Du får 15 engagerede kolleger

Hos os får du 15 engagerede kolleger, der tænker kommunikation og markedsføring hele vejen rundt, og et dynamisk miljø, hvor høj kvalitet er et must.

Vi har kontor i Roskilde tæt på motorveje og offentlige transportmidler. Vi har kunder i mange brancher og opgaver over hele landet. Vi er en virksomhed med sociale arrangementer og en kultur, hvor alle bidrager til fællesskabet. Til gengæld er der kort vej fra idé til beslutning.

Er du interesseret, så send en ansøgning med cv og en kort beskrivelse af den værdi, du kan skabe for JJ Kommunikations kunder, og hvordan du ser dig selv i rollen som PR- og kommunikationsrådgiver.

Ansøgningsfrist: 26. april 2019. Jobsamtaler afholdes løbende. Udvalgte kandidater skal forvente at skulle gennemgå en faglig test.

Ansøgningen sendes til direktør Mariann Jensen på mj@jjkommunikation.dk

Yderligere oplysninger om stillingen: Chefrådgiver Jan B. Jensen, tlf. 4659 0550.

 

Søg stillingen

Yderligere oplysninger

Kontakt for mere information
Chefrådgiver Jan B. Jensen
Tlf. 4659 0550.

 

Søg stillingen