Webudvikler med grafisk baggrund

Kan du selvstændigt udtænke og løse større og mindre webprojekter for virksomheder og organisationer? Har du erfaring med webdesign og kodning af websites? Og kan du formidle din tekniske specialistviden til kunder og kollegaer? 


Mød Tais i videoen og hør mere om stillingen.

Så er det måske dig, JJ Kommunikation søger. Vi er på udkig efter en webudvikler, der kan forstå de grafiske og kommunikative virkemidler bag et webdesign og efterfølgende kode det fra bunden i simple og gerne mere avancerede kodningssprog.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at udvikle og arbejde med alt fra mindre websites og jobportaler til store, avancerede websystemer. Det er derfor afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, prioritere dine opgaver og overholde deadlines. Har du lyst og evner, får du mulighed for at konceptudvikle og være projektstyrer.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med grafiske kollegaer og kommunikationsrådgivere, som du kommer til at sparre og udvikle med.

Din profil

  • Du er uddannet webudvikler, multimediedesigner, mediegrafiker eller har en anden grafisk baggrund med fokus på webdesign og kodning af websites.
  • Du har måske 2-3 års erhvervserfaring fra et webbureau, kommunikationsbureau eller en virksomhed.
  • Du mestrer frontend-kodning (HTML, CSS, Javascript) – det er en fordel, hvis du har interesse for eller erfaring med backend-kodning (PHP og MySQL-databaser).
  • Du har erfaring med CMS-systemer (WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Umbraco mv.), og det er en fordel, hvis du kan udvikle specialfunktioner.
  • Du har erfaring med grafisk design og webdesign.
  • Du har en god forretningsforståelse og kan arbejde selvstændigt og sammen med andre.
  • Har du erfaring med at arbejde med kunder, er det en fordel.
  • Det er en fordel, hvis du har kørekort B.

Stillingen er 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår, som modsvarer dine kvalifikationer.

Kommunikationsbureau i vækst
JJ Kommunikation løser alle former for kommunikations- og markedsføringsopgaver for virksomheder og organisationer. Vi har vækstet kraftigt på det digitale område, og for den rigtige kandidat vil der være mulighed for at videreudvikle vores digitale forretningsområder.

Vi skaber værdi, mersalg og synlighed for kunderne, øger deres omsætning og styrker deres brand, så de tiltrækker de bedste medarbejdere. Vi har kontor ved Trekroner St., men har kunder og opgaver over hele landet.

Er du vores nye medarbejder?
Send os en ansøgning med CV og en kort beskrivelse af, hvordan du ser dig selv som medarbejder i JJ Kommunikation.

Ansøgningsfrist: 17.05.18 kl. 12. Jobsamtaler afholdes løbende. Udvalgte kandidater skal gennemgå en test.

Ansøgningen sendes via JobIndex ved klik på “Søg stillingen”-linket nedenfor.

Yderligere oplysninger: Mariann Jensen, tlf. 4659 0550.

Søg stillingen

Yderligere oplysninger

Kontakt for mere information
Direktør Mariann Jensen
Tlf. 4659 0550.

Kontor

Søg stillingen