Løft din virksomheds grønne identitet

Har din virksomhed igangsat en indsats omkring jeres fodaftryk? Alle virksomheder påvirker deres omgivelser i større eller mindre grad, og ingen selskaber – uanset størrelse – kan på sigt tillade sig at ignorere sit aftryk på samfundet.

Book en workshop om bæredygtighed, og bliv klogere på baggrunden for, hvorfor det er nødvendigt at tænke bæredygtighed ind i driften. Du kommer også hjem med gode råd til, hvor og hvordan du og din virksomhed kan tage hul på indsatsen – eller hvordan I kan tage det næste skridt.

En workshop om bæredygtighed giver dig

 • Oplæg om vigtigheden af bæredygtighed i forretningen.
 • Eksempler på håndgribelige eksempler fra lignende virksomheder/brancher.
 • Hands-on opgaver med udgangspunkt i din virksomhed.
 • Viden om FN’s Verdensmål – og hjælp til udvælgelse.
 • Gode råd til kommunikationsindsatsen.

Flere forbrugere vælger de bæredygtige brands – de ’dårlige’ bliver valgt fra.

Vælg dine mål og sæt de rigtige ord på

Du og dine medarbejdere bliver selv aktiveret, og sammen griber vi fat om jeres kerneforretning for at kunne identificere de områder, I kan påvirke. Vi ser på FN’s 17 Verdensmål og vælger de rigtige til lige præcis jeres virksomhed og industri.

På workshoppen vil vi selvfølgelig også kredse os ind på, hvordan I med størst mulig effekt og på det helt rigtige niveau kan kommunikere jeres CSR-strategi til alle relevante interessenter – kunder, aktionærer, samarbejdspartnere og myndigheder.

Det er initiativer som disse, der sørger for, at dit brand og dine produkter bliver valgt til på den korte bane – og ikke bliver valgt fra på den lidt længere.

53%

af danske virksomheder italesætter bæredygtighed på deres website.

vælg dine verdensmål

Undgå greenwashing

Afskrækker begrebet greenwashing dig og din virksomhed fra at implementere og kommunikere jeres bæredygtighedsindsatser?

Så er denne workshop for jer.

Her gennemgår vi de mange faldgruber, der potentielt kan føre til anklager om greenwashing, hvilket vi naturligvis vil gøre alt for at sikre, at din virksomhed undgår. Samtidig er der ingen grund til greenhushing – altså at undlade at fortælle om jeres gode tiltag af frygt for netop greenwashing-anklager.

Vi skal rundt om emner som dataindsamling, dokumentation, transparens, certificeringer og kompensationsordninger, og hvordan inddragelse af disse kan styrke jeres forretning – eller det modsatte, hvis de ikke bliver brugt hensigtsmæssigt og i overensstemmelse med jeres reelle indsats.

Praktisk information

Lokation: Hos os (hvis I er max. 6 deltagere) eller hos jer

Varighed: Fra 1 time til heldagsworkshop

Deltagerantal: Min. 2 deltagere

Priser: Fra 3.495 kr. pr. deltager (ex. moms)

Medbring: Computer med internetadgang

Bliv ringet op!

Udfyld formularen, og bliv ringet op af kommunikationsrådgiver Anders Kampmann.

  Anders Kampmann - JJ Kommunikation

  Spørg en ekspert

  Kommunikationsrådgiver

  4659 0550 4414 1426