facebook_anbefalinger

Nu bliver det lettere for dine følgere at anbefale din virksomhed. Besøgende på din Facebook-side vil fremover kunne anmelde din virksomhed med ’Anbefalinger’.

Facebook fjerner den femstjernede skala, som besøgende før har brugt til at bedømme din virksomhed. I stedet vil kunder nu blot skulle tage stilling til, om de vil anbefale din virksomhed med et ’ja’ eller ’nej’.

Kort sagt vil du opleve at:

 • Bedømmelser ændres til Anbefalinger.
  Når dine følgere vil skrive en bedømmelse, kan de nu vælge at anbefale din virksomhed eller vælge ikke at anbefale virksomheden.
 • Facebook vil gøre det mere brugervenligt at anbefale.
  Folk, der tagger din virksomhed i eksempelvis et opslag, vil fremover blive spurgt, om de ønsker at anbefale din virksomhed offentligt. På den måde bliver det nemmere for din virksomhed at modtage anbefalinger fra kunder, som har benyttet sig af dit produkt.
 • Ændringen giver flere oplysninger til dig og dine kunder.
  Facebook-brugere får mulighed for at dele nyttige detaljer i forbindelse med en anbefaling ved at tilføje et opslag med tekst eller billede samt vælge tags som eksempelvis ’god service’.
 • Dine eksisterende bedømmelser bliver opdateret til anbefalinger.
  Alle dine eksisterende bedømmelser, som du har modtaget, bliver ikke slettet. De vil fortsat være synlige på siden, men fremover fremgå på din side som anbefalinger.

 

Opnå maksimal synlighed med anbefalinger

Anbefalingerne bliver vist på din side og kan findes på tværs af Facebook, når brugerne søger efter eller taler om dit produkt eller virksomhed.

Ifølge Facebook har brugerne mest tillid til holdningerne blandt de personer, de kender, og derfor vil anbefalingerne få en synlig plads på siden.

Del artiklen på Facebook og i dit netværk

Kunne du lide det du læste, så giv det endelig videre ved at dele det i dit netværk.

Få hjælp fra JJ Kommunikation

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring Facebook, så kontakt JJ Kommunikation. Vi hjælper gerne og tilbyder også Facebook-kurser for både nybegyndere og øvede.

Kontakt os og hør mere.