3 fordele ved video marketing i 2019

Dato:

I dag er video essentiel for din virksomheds synlighed og resultater. Video marketing bør derfor være en central del af din marketingstrategi.

Video spiller en stadig større og større rolle i nutidens mediebillede, og video er kommet for at blive. Alt tyder på, at video vil fylde mere og mere i mediebilledet de kommende år. Man regner med, at video vil udgøre mere end 82 procent af al internettrafik i 2022.

Men hvad er video marketing helt præcist, og hvorfor er det vigtigt for din virksomhed? Det kan du læse meget mere om i dette indlæg.

Hvad er video marketing?

Video marketing defineres som brugen af video til at promovere og markedsføre produkter og services, øge interaktionen på digitale og sociale platforme, uddanne forbrugerne eller ramme eksisterende eller nye målgrupper gennem et nyt medie.

Virksomheder har længe gjort brug af video-indhold med et mere eller mindre strategisk formål. Dette er ingen nyhed. Nyheden er, at video er blevet en nødvendighed på alle digitale platforme og derfor essentiel for din virksomheds succes og resultater.

Konklusionen er klar. Du bør integrere video marketing i din markedsføringsindsats nu, hvis du ikke vil overhales indenom af dine konkurrenter.

Hvis du endnu ikke er overtalt, giver vi dig 3 fordele ved video marketing i 2019.

Læs mere om videomarketing her

#1 Øg din synlighed

Hver dag bliver dine kunder bombarderet med indhold, informationer og budskaber i deres news feeds på sociale medier. Som konsekvens heraf frasorterer hjernen store dele af denne information, og dine budskaber ender med at drukne i mængden af indhold.

Video er det ideelle redskab til at fange og fastholde opmærksomhed, da formatet har en speciel evne til at tale til følelser og sanser, hvilket gør det lettere for dine kunder at genkalde dit budskab. Op mod 43 procent af brugerne på de sociale medier kan genkalde en video, som de har set online inden for den seneste måned (Hubspot).

Udover at fange og fastholde opmærksomhed er video tilmed forbrugernes fortrukne medie, når det kommer til branded indhold. 54 procent af forbrugerne svarer, at de gerne vil se mere video-indhold fra virksomheder, som de følger.

#2 Skab engagement

Video-indhold bliver ikke alene konsumeret mere end både tekst- og fotoindhold. Brugerne på digitale platforme interagerer også mere med video-indhold end med andre indholdsformater. Videoer på de sociale medier bliver delt op mod 12 gange oftere end tekst- og fotoindhold til sammen.

Når dine kunder interagerer med dit indhold på de sociale medier, er chancen for, at din virksomhed bliver top of mind hos disse kunder større, end hvis dit indhold oplevede mindre interaktion. I sidste ende kan interaktionen med dit video-indhold betyde mere kvalitetstrafik og flere salg på den lange bane.

#3 Øg din konverteringsrate

Nu til trumfkortet. Virksomheder, der integrerer video på deres website, øger i gennemsnit deres konverteringsrate med 86 procent (Hubspot). Op mod 90 procent af forbrugerne påpeger, at video påvirker deres købsbeslutning, og 64 procent af selvsamme målgruppe er mere tilbøjelige til at købe et produkt online, hvis de har set en video omkring produktet.

I gennemsnit vækster virksomheder, der arbejder strategisk med video marketing, deres omsætning 49 procent hurtigere end virksomheder, der ikke gør brug af video-indhold. Hvis ikke denne information får dig til at hoppe med på video-bølgen nu, så ved jeg ikke, hvad der vil.

Skil dig ud fra mængden ved at integrere video i din online markedsføringsstrategi, og undgå at dine kunder scroller forbi dine budskaber.

Læs også: Sådan konverterer dit website besøgende til salg

Vil du gerne vide, hvordan du kan integrere video marketing i din virksomheds markedsføringsstrategi? Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din virksomheds video-potentiale.

Kontakt os i dag